AFP
Volledig scherm
© AFP
1
EINDE
0
 • Hakim Ziyech 55'

EK niet in gevaar voor De Bruyne, City communiceert dat ernst blessure nog niet duidelijk is

FA CupEen blessure komt altijd ongelegen. Toch is de klap aangekomen bij Kevin De Bruyne (29). In de laatste rechte lijn naar drie bekers met Man City dreigt een worstcasescenario: trofeeceremonie in pak. Zijn EK is niet in gevaar, maar zijn voorbereiding start hij mogelijk wel vanuit de revalidatiezaal. Eén droom alvast aan diggelen? Over de ernst van de blessure is er nog geen duidelijkheid, laat City weten. De Bruyne ondergaat vandaag nog een nieuwe scan.

27 reacties

 • dretie munkies

  3 weken geleden
  Als Debruyne slim handelt laat hij dat EK vallen !
 • Johan Van loocke

  3 weken geleden
  @Dirk, voetbal is inderdaad een fysieke sport. Schouder tegen schouder., oké. Maar het is nog altijd geen kickboksen of mma he. Zelfs daar zijn trappen op de enkels en knieën verboden ..
 • Dirk Dufour

  3 weken geleden
  Welk EK ,als de besmettingscijfers zo hoog blijven ,vergeet het maar .
 • robrecht Peeters

  3 weken geleden
  juist zoals de andere Belg die na bij Real Madrid een monstercontract te hebben afgesloten van de ene kwetsuur in de andere sukkelt.
 • Dirk BERX

  3 weken geleden
  Jos, het is schijnbaar nog niet voldoende voor je dat de scheidsrechter ploegen gaat beschermen ? Nu wil jij dit uitbreiden naar enkele show voetballers ? Want voetbal is kracht techniek en incasseren, en het beste voorbeeld hiervan was Johan Neeskens. Deze speler had alles, en deelde ook schoppen uit.
 1. Thierry Courtois en Marc Degryse in HLN SPORTCAST over halve finales Champions League: “Een andere trainer dan Zidane zou gedrag Hazard niet tolereren ”
  Play
  HLN Sportcast
  22

  Thierry Courtois en Marc Degryse in HLN SPORTCAST over halve finales Champions League: “Een andere trainer dan Zidane zou gedrag Hazard niet tolereren ”

  In de nieuwste HLN SPORTCAST blikt gastheer Jonas Decleer met analist Marc Degryse en Thierry Courtois, vader van Thibaut, terug op de halve finales van de Champions League. Ook Olivier Deschacht belt even in. Ze hebben het over de verdiende finaleplaats van De Bruyne, het teleurstellende PSG en Real, maar ook over de rel rond Eden Hazard. “Excuses zullen niet helpen, presteren is de enige oplossing.”
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei