Batshuayi, met achter hem Benteke, mogen vertrekken.
Volledig scherm
Batshuayi, met achter hem Benteke, mogen vertrekken. © Photo News

Einde verhaal voor Batshuayi en Benteke bij Crystal Palace, dat Franse spits in huis haalt

Premier LeagueCrystal Palace neemt aan het eind van het seizoen afscheid van zijn twee Rode Duivels, Christian Benteke en Michy Batshuayi. De club plant een toekomst zonder en officialiseerde vandaag de transfer van de Franse aanvaller Jean-Philippe Mateta (Mainz).

20 reacties

 • maarten mouton

  9 maanden geleden
  Ze falen ook beiden al enkele jaren.
 • Mario Govaert

  9 maanden geleden
  Schitterend voor batshuayi,zo een ego die denkt de beste te zijn,die gebaren als hij eens scoorde mag hij van mij achterwege laten,voor benteke vind ik het wel jammer,die blijft gewoon zichzelf.
 • Felix Strackx

  9 maanden geleden
  Ja als het soort van voetbal u niet ligt, dan heb je een probleem. Wellicht spelen de kadetten een soort voetbal dat hen wel ligt. Afvoeren deze "vedetten".
 • pieter Van Ceunebroeck

  9 maanden geleden
  De gouden generatie zonder beker is al serieus aan het afbrokkelen!
 • eric de baene

  9 maanden geleden
  Beiden kunnen niet meer mee in de premier-league ! Juist nog goed voor de Jupiler league t'is al ...🙄 Overroepen spelers
 1. Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bayern-verdediger Lucas Hernández
  Buitenlands voetbal

  Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bay­ern-verdediger Lucas Hernández

  Bayern München-verdediger Lucas Hernández is voor een rechtbank in Madrid verschenen, om te horen dat hij voor zes maanden de gevangenis in moet. De rechtbank bevestigde de komst van de Franse international die een straf kreeg opgelegd wegens het negeren van een vonnis uit 2017. Hernández (25) was veroordeeld tot een taakstraf van 31 dagen en een contactverbod van een half jaar na huiselijke geweld tegen zijn vriendin.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.