Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Eerste zege voor invaller Dries Mertens in Turkije is binnen: Galatasaray wint met kleinste verschil

Buitenlands voetbalDe eerste zege voor Dries Mertens bij Galatasaray is een feit. De Rode Duivel viel gretig in bij de rust, kreeg ook een paar kansen, maar kwam niet tot scoren. Gomis deed dat in de slotfase wel, goed voor een verdiende zege tegen Umraniyespor.

3 reacties

 • René Schoeters

  4 maanden geleden
  Is wel niet normaal hé mensen! Die kost/krijgt zoveel zoveel geld en die heeft dan nog een inloopperiode nodig! Krijg dat nu eens uitgelegd buiten het voetbal!
 • jan boden

  4 maanden geleden
  Met dat loon wil ik daar ook op die bank gaan zitten.
 • Lucas Vissers

  4 maanden geleden
  Daar zit hij op z’n plaats ! En als ge daar dan nog voor betaald wordt ?
 1. BEKIJK. Naast homofobe uitspraken van WK-ambassadeur moeten ook vrouwen eraan geloven: “Vergelijk vrouwen met snoepjes, die heb je toch ook liever verpakt?”
  Play

  BEKIJK. Naast homofobe uitspraken van WK-ambassa­deur moeten ook vrouwen eraan geloven: “Vergelijk vrouwen met snoepjes, die heb je toch ook liever verpakt?”

  In het journaal van de Duitse zender ZDF zijn naast de homofobe uitspraken van de Qatarese WK-ambassadeur Khalid Salman ook opvallende opmerkingen rond vrouwenrechten verschenen. Beelden tonen hoe Jochen Breyer, een reporter van ZDF, aanwezig is op een voetbalavondje met enkele Qatari. Geen vrouwen aanwezig, zij moeten thuisblijven. Daarnaast komt ook de discussie rond het verplicht dragen van sluiers aan bod. “Waarom kunnen vrouwen niet zonder sluier rondlopen?”, vraagt de reporter. Voor het antwoord grijpen de Qatarese mannen terug naar een vergelijking tussen een verpakt en een onverpakt snoepje.