Cristiano Ronaldo haalt z'n supercars weg uit Turijn.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo haalt z'n supercars weg uit Turijn. © Photonews/rv

Een teken aan de wand? Cristiano Ronaldo laat luxewagens uit Turijn weghalen

Buitenlands voetbalOpvallend beeld gisteravond in de straten van Turijn. Een Portugees transportbedrijf kwam volgens Italiaanse media zeven luxewagens van Cristiano Ronaldo oppikken. Het voedt de speculaties dat ‘CR7' Juventus na dit seizoen verlaat. 

7 reacties

 • Emanuel de Landheer

  4 weken geleden
  Verkopen? Die wagens zijn nu al dubbel zoveel waard, dat is puur investering! Slimme zet!
 • christophe laporte

  4 weken geleden
  Hij zal er moeten verkopen van zijn madam. Eerst verkopen en dan pas kopen!
 • Kjell Van daele

  4 weken geleden
  Hopelijk gaat hem weg, en in andere competitie nog eens topschutter, kampioen worden. Iets wat messi nie kan zeggen
 • Martijn Scheffer

  1 maand geleden
  als ik zoveel geld had zou ik oude auto's kopen, zoals Messi bijvoorbeeld, die heeft een hele mooie oude Ferrari 335 S Spider Scaglietti (koste ongeveer even veel als al die autos van CR7 in deze lijst)
 • Jonathan Blavier

  1 maand geleden
  7 is zijn nummer. Hij verplaatst zich dus met 7 wagens. Was de vrachtwagen trouwens niet gespot bij de lokale Carrefour?
 1. Italiaanse voetbalwereld in shock na zelfmoord voormalig jeugdspeler AC Milan, Donnarumma rouwt: “Hij was een vriend”
  Play
  Buitenlands voetbal

  Italiaanse voetbalwe­reld in shock na zelfmoord voormalig jeugdspe­ler AC Milan, Donnarumma rouwt: “Hij was een vriend”

  Tragisch verhaal uit het Italiaanse voetbal. Seid Visin, een 20-jarige ex-jeugdspeler van AC Milan, is donderdag uit het leven gestapt. Op zijn begrafenis werd een tekst voorgelezen die Visin twee jaar geleden zelf schreef, waarin hij racisme aanklaagde. “Het is als een rotsblok op mijn schouders.” Italiaans doelman Gianluigi Donnarumma, een ex-ploegmaat van Visin, reageert verslagen.
 2. Mogi Bayat kop van Jut bij Nantes: makelaar graaft samen met andere bestuursleden doodskist op die door boze fans werd begraven
  Play
  Buitenlands voetbal

  Mogi Bayat kop van Jut bij Nantes: makelaar graaft samen met andere bestuursle­den doodskist op die door boze fans werd begraven

  Het stormt binnen Ligue 1-club Nantes. De achtvoudige landskampioen wist zich via barrages te verzekeren van het behoud, maar voor rust zorgt dat allerminst. Al weken woeden er hevige supportersprotesten tegen de Poolse eigenaar Waldemar Kita en huismakelaar Mogi Bayat, die met een bizar initiatief nog wat extra olie op het vuur gooide.