Kylian Mbappé.
Volledig scherm
PREMIUM
Kylian Mbappé. © EPA

Een romance die niet kan uitblijven: over exact een week kan Real Madrid om de tafel met droomtarget Kylian Mbappé

Buitenlands voetbalZijn toekomst blijft flou. Waar speelt Kylian Mbappé (23) volgend seizoen? Op één januari mag Real Madrid de gesprekken met de aanvaller aanknopen. Nieuw jaar, nieuwe soap?

7 reacties

 • Jonathan Monsaert

  1 jaar geleden
  Kylian Mbappé is de enige die de kwaliteiten heeft die de leegte bij Madrid kan opvullen die Cristiano Ronaldo heeft achtergelaten.
 • Dieter Bovyn

  1 jaar geleden
  Rekening houden dat hij einde contract is aan het eind van het seizoen. Dus tranferbedrag moet er niet betaald worden.
 • Etienne Vanhoegaerden

  1 jaar geleden
  Nog een ploeg met enorme schulden en deze gaan maar verder. Waar is de fair play
 • Paul Verbeeck

  1 jaar geleden
  Steeds in de transferperiodes zijn de geldzorgen in het voetbal ver weg. Na de transferperiode hebben ze steeds terug geld te kort en verwachten ze cadeaus van de overheden en burgers. Dit is hier en in het buitenland zo .
 • willy vangeel

  1 jaar geleden
  Bale en Hazard enorme talenten maar de koele minnaar Real Madrid zet ze gewoon aan de kant. Opletten Mbappé.
 1. Spanningen met bestuur, foto’s op Ibiza en steun van spelersgroep kwijt: hoe wonderboy Julian Nagelsmann zichzelf onmogelijk maakte bij Bayern
  PREMIUM

  Spanningen met bestuur, foto’s op Ibiza en steun van spelers­groep kwijt: hoe wonderboy Julian Nagelsmann zichzelf onmogelijk maakte bij Bayern

  De wonderboy der trainers en de voorbeeldclub bij uitstek, alles wees erop dat Julian Nagelsmann en Bayern München vertrokken waren voor een lang en succesrijk tijdperk. Nog geen twee jaar na de duurste trainerstransfer ooit is het droomhuwelijk op de klippen gelopen. Z’n vervanger is zelfs al aangewezen: Thomas Tuchel. Hoe is het zo ver kunnen komen? Een reconstructie.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.