Diego Armando Maradona werd door naasten naar zijn graf gedragen.
Volledig scherm
Diego Armando Maradona werd door naasten naar zijn graf gedragen. © AFP

Een laatste adiós: Diego Armando Maradona begraven naast zijn ouders in ‘Tuin van de Vrede’, die nog een hele week bewaakt wordt

Diego MaradonaDiego Armando Maradona, die op 60-jarige leeftijd overleed aan een hartstilstand, is gisteren begraven. Hij rust voor eeuwig aan de zijde van zijn ouders in de ‘Tuin van de Vrede’, op het kerkhof van Bella Vista. Maradona kreeg een staatsbegrafenis, gekenmerkt door gebroken fans, chaos in Buenos Aires en een emotioneel finaal afscheid.

21 reacties

 • Emiel Van Landeghem

  2 maanden geleden
  Misschien een goed voetballer, maar als mens zeker geen voorbeeld voor de jeugd en anderen !Overdreven reacties en bewondering !
 • Samir Zekhnini

  2 maanden geleden
  Breken is gemakkelijk. Haat is in de mode. Net alsof iedereen Diego Maradona gekend heeft... Oordeel jezelf, je komt een stuk verder...
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Hij had een lichaam om zeker 80 te worden, laat dit een voorbeeld zijn voor de jeugd, blijf van dat spul af.
 • Noella Vancompernolle

  2 maanden geleden
  Hoe kleiner de wereld werd hoe meer hysterie bij het overlijden van publieke figuren. Senna, Diana, Boudewijn, Jackson, Lennon, Pantani, eindeloos rijtje.
 • Gino Vandenheede

  2 maanden geleden
  Hij was al jaren aan drank en drugs, was ook betrokken geweest bij de maffia, je hoorde er niets goed meer over. Hij sterft en is nu precies een heilige, jongens... in wat voor een wereld leven wij, hij zit vol dommeriken.
 1. Comeback in stijl voor Zlatan, die komst van andere goalgetter toejuicht: “Dan zijn we met twee om iedereen bang te maken”
  Play
  Serie A

  Comeback in stijl voor Zlatan, die komst van andere goalgetter toejuicht: “Dan zijn we met twee om iedereen bang te maken”

  Nog steeds geen greintje verval. Na zeven weken blessureleed begon Zlatan Ibrahimovic (39) voor het eerst weer aan een wedstrijd. Negentig minuten later werd er maar over één man gesproken: King Zlatan. “Twee goals waren vandaag wel voldoende.” De statistieken ogen stilaan enig mooi. Bij Zlatan én bij AC Milan. En dan is er nog een andere goalgetter in aantocht. “Dan zijn we met twee om tegenstanders bang te maken.”
 2. DC United lijdt aan post-Rooney depressie, maar Losada bekoort wel Spaanstalige fanbasis in Washington
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal

  DC United lijdt aan post-Rooney depressie, maar Losada bekoort wel Spaanstali­ge fanbasis in Washington

  Hernan Losada gaat bij DC United een nieuw avontuur aan: wat mag hij daar verwachten? Sportief hinkt de club zijn succesvol verleden als een founding father van de Major Soccer League achterna. Zeker na het vertrek van Wayne Rooney in 2019 mist DC United star quality. Met de aanstelling van Losada, die in Washington een veelvoud zal verdienen dan wat hij bij Beerschot ving, komt de club wel tegemoet aan de grote Spaanstalige fanbasis van DC United.
 1. Alexis Saelemaekers acht minuten na invalbeurt weggestuurd met rood: “Hij was er kapot van”
  Play
  Serie A

  Alexis Saelemae­kers acht minuten na invalbeurt wegge­stuurd met rood: “Hij was er kapot van”

  AC Milan bracht gisteren de trip naar het Cagliari van Radja Nainggolan tot een goed einde (0-2-winst), maar de rode kaart van Alexis Saelemaekers was een domper op de feestvreugde. Onze landgenoot viel na 66 minuten in, maar werd na acht minuten alweer van het veld gestuurd na twee gele kaarten. “Hij mag niet vervallen in razernij”, reageerde Milan-coach Stefano Pioli na de wedstrijd.
 1. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"

 2. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"