Volledig scherm
© AP

Een absolute vernedering: Real Madrid, met invaller Hazard en zonder Courtois, uitgeschakeld door derdeklasser in Copa del Rey

Buitenlands voetbalReal Madrid heeft een absoluut dieptepunt bereikt onder Zinédine Zidane. Het is vanavond uitgeschakeld in de 1/16de finales van de Copa del Rey door derdeklasser Alcoyano: 2-1 na verlengingen. 

6 reacties

 • Robin Van Camp

  1 maand geleden
  Hazard is maar een schim van Kevin DB. Madrid had beter hem gekocht.
 • Davy Meganck

  1 maand geleden
  Hazard was de beste speler op het wk mensen vergeten rap.
 • Dalila Bouchalaa

  1 maand geleden
  Het ziet er naar uit dat Real de laatste club van enig niveau was waar Hazard de miljoenen kon binnenrijven. Overroepen spelers vallen altijd uiteindelijk altijd door de mand. Vergelijk dat met echte toppers als De Bruyne, Lukaku, Mertens of Courtois. Nog efkes en Zidane mag zijn boeltje pakken, en dan is het ook voor Eden game over bij Real.
 • MARC BRUGGEMAN

  1 maand geleden
  Fantastisch van Alcoyano.
 • Frankske Uytenbroeck

  1 maand geleden
  Hoelang speelt Eden Hazard nu voor één van de machtigste clubs ter wereld, als aanvaller? Twee jaar? Hoeveel goals heeft hij gemaakt? Twee, of drie? Keven de Bruyne is een veel betere en sterkere speler. Stop die onzin van Hazard de aanvoerdersband te geven. De Bruyne is de beste speler en de enige waardige kapitein van ons nationaal elftal. Hazard kan in ons nationaal elftal spelen ten dienste van De Bruyne, of hij kan op de bank zitten. Stop met te doen alsof Hazard een topspeler is.
 1. De tien jongste doelpuntenmakers in de Champions League: wereldvedetten, witte merels en een ex-Standard-speler
  Champions League

  De tien jongste doelpunten­ma­kers in de Champions League: wereldve­det­ten, witte merels en een ex-Standard-spe­ler

  De jongste doelpuntenmaker ooit voor Bayern München in de Champions League. De jongste Engelsman ooit die raak trof op het kampioenenbal. En de op één na jongste speler die scoorde in de knock-outfase. Jamal Musiala trapte zich met zijn doelpunt tegen Lazio gisteren in een aantal mooie lijstjes. Maar de top tien van jongste doelpuntenmakers in de Champions League tout court haalde hij net niet. Daar prijken deze namen.
 2. Laurent Ciman stopte met voetballen en wordt T2 in Canada: "Geluk van mijn gezin komt op eerste plaats”
  Voetbal
  4

  Laurent Ciman stopte met voetballen en wordt T2 in Canada: "Geluk van mijn gezin komt op eerste plaats”

  Laurent Ciman (35) is terug thuis. Neen, niet in Farciennes, maar in Montreal. Zijn vrouw Diana en hun twee kinderen wonen daar al sinds 2015, en na vier jaar van omzwervingen heeft de voormalige Rode Duivel enkele dagen geleden beslist om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen. Om terug bij zijn gezin te kunnen zijn. “Voor mij komen mijn vrouw, mijn dochter en mijn zoontje op de eerste plaats. Ik had nog mogelijkheden om te blijven voetballen, zelfs in België, maar ik had mijn vrouw beloofd dat er een einde moest komen aan ons gescheiden bestaan. Als dat het einde van mijn spelersloopbaan moest betekenen, dan zij het zo. En laat er geen twijfel over bestaan: dit is mijn eigen beslissing.”
 1. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"

 2. REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzichtbaar openingsweekend”
  Play
  Wielrennen
  8

  REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzicht­baar openings­week­end”

  28 februari