Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram Junior Edmilson

Edmilson, held van Clásico in PO1, heeft het naar zijn zin in Qatar: "Ik woon in een penthouse van 560 vierkante meter met privéstrand"

Buitenlands voetbal"Une nouvelle vie." Junior Edmilson (24) volgt de klassieker morgen vanuit zijn penthouse in The Pearl. Voeten omhoog, ­airco volle bak. De flankaanvaller over het leven in Qatar. ­"Misschien sluit ik mijn carrière hier wel af."

 1. Spaanse krant gaat uit de bocht en vergelijkt Barça-toptalent Ansu Fati met ‘zwarte straatverkoper’, Griezmann: “Ansu verdient respect”
  La Liga

  Spaanse krant gaat uit de bocht en vergelijkt Barça-toptalent Ansu Fati met ‘zwarte straatver­ko­per’, Griezmann: “Ansu verdient respect”

  De verontwaardiging is groot. In het matchverslag van Barcelona-Ferencvaros vergeleek de Spaanse krant ‘ABC’ toptalent Ansu Fati (17) met een “zwarte straatverkoper die op de vlucht is voor de politie”. De journalist in kwestie bood intussen zijn excuses aan, maar Barça zou overwegen om juridische stappen te zetten. Antoine Griezmann nam het op voor zijn jonge ploegmaat. “Ansu is een fantastische jongen.”
 2. Besmette Ronaldo keert terug naar Italië, hele selectie Juventus opnieuw in quarantaine
  Buitenlands voetbal

  Besmette Ronaldo keert terug naar Italië, hele selectie Juventus opnieuw in quarantai­ne

  Cristiano Ronaldo, die gisteren bij de Portugese selectie een positief testresultaat op Covid-19 kreeg, heeft vandaag het Portugese trainingscentrum in de rand van Lissabon verlaten. Hij vloog intussen met een privéjet terug naar Turijn, waar hij zijn quarantaine zal uitzitten. Ook de rest van de A-ploeg van Juventus zit trouwens in isolatie na een positieve test van Weston McKennie.