Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © Getty Images

Eden Hazard overweegt vertrek bij Real Madrid volgende zomer

Primera DivisionDe deur voor een vertrek staat op een kier. Ook in Spanje bekent Eden Hazard schuld. In zijn eerste interview met een Madrileense sportkrant gaat de aanvoerder van de Rode Duivels (31) geen onderwerp uit de weg. Ook niet zijn toekomst.

33 reacties

 • Mieke Ponet

  3 maanden geleden
  Vele beseffen nog niet dat Hazard zijn tijd voorbij is in Januari 32 jaar en gezien zijn levensopvatting ver over de top. Hazard in zijn beste tijd kon vanuit stilstaande positie een actie maken want hij moest de bal in de voeten krijgen maar daardoor vertraagde hij het spel ook omdat hij geen lopende speler is en in verdedigend nutteloos. Als hij meedoet speelt men met 10 spelers, want een pas hier en een pas daar en wat rondlopen is totaal geen meerwaarde.
 • Marcel De Maesschalck

  3 maanden geleden
  Ten eerste : de echte aanvoerder is diegene met de meeste selecties - Jan Vertonghen. Trouwens, "mijnheer" Hazard wil zelfs geen Nederlands spreken, dus hij is het niet waard om kapitein te zijn. Ten tweede : na het WK zal hij bij Real ONDER de bank liggen zodat de rest er hun schoenen kunnen aan afvegen. En dan nog iets, het enige dat hij doet bij de Duivels is in weg lopen van de echte leider : Kevin De Bruyne.
 • Johnny van Steerteghem

  3 maanden geleden
  Blijft nog steeds de enigste die ons kan verder brengen
 • Gino Van Rompaey

  3 maanden geleden
  Heeft in elke competitie bij elke ploeg onder de top 5 een basisplaats. Blijft een topper!!
 • Danny De Ruelle

  3 maanden geleden
  Dit is Eden ten Top, vriendelijk en beleefd, prachtkerel en ik hoop dat hij opnieuw de speler van het WK wordt alleen al om die arrogante Italiaan op zijn plaats te zetten.
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.