Hazard kreeg tegen Villarreal slechts een korte invalbeurt.
Volledig scherm
Hazard kreeg tegen Villarreal slechts een korte invalbeurt. © AFP

Eden Hazard is zijn basisplaats kwijt bij Real: hoe moet het nu verder?

La LigaEden Hazard heeft sinds 12 september hooguit anderhalf uur gevoetbald bij Real Madrid. Hij is niet geblesseerd. Hazard heeft simpelweg geen basisplaats meer bij De Koninklijke. Gepasseerd. 

23 reacties

 • Rudi Vermorgen

  1 jaar geleden
  Verschiet ervan dat het zolang geduurd heeft
 • Johan Aerts

  1 jaar geleden
  Hij moet hopen dat in december iemand geïnteresseerd is in hem of het zou wel eens het einde kunnen zijn voor eden hazard.
 • Hugo Wouters

  1 jaar geleden
  Leeftijd en vooral dan de zware kwetsuren die hem overkomen zijn de oorzaak van zijn mindere prestaties, en uit mijn eigen ondervinding weet ik dat hij nooit meer het niveau zal bereiken wat hem tot een van de beste voetballers van Europa maakte. En tegenstanders in een match gaan hem niet ontzien, integendeel hij is nu kwetsbaarder geworden aan zijn enkels. En let op ook Messi zal dit proces moeten ondergaan.
 • Cédric Bressinck

  1 jaar geleden
  Volgend jaar terug bij Chelsea
 • Richard Daems

  1 jaar geleden
  Voor het nationale elftal moet hij niet vrezen, zijne buddy Martinez zal hem oproepen en opstellen, zelfs als hij niet meer van de bank komt in Madrid.
 1. Voetballers Iran steunen demonstranten en vrouwen met protest tijdens duel met Senegal
  Buitenlands voetbal
  3

  Voetbal­lers Iran steunen demonstran­ten en vrouwen met protest tijdens duel met Senegal

  De voetballers van de nationale ploeg van Iran hebben voorafgaand aan de oefeninterland tegen Senegal geprotesteerd tegen het geweld in hun land. De spelers kwamen in Oostenrijk het veld op in volledig zwarte jassen over hun wedstrijdshirt, zodat het logo van de nationale bond niet te zien was tijdens het volkslied. De voetballers lieten zo hun onvrede blijken over de vaak harde manier waarop de religieuze politie in Iran optreedt tegen demonstraties in het land.