rv
Volledig scherm
© rv

Duitsland-speler schiet in lach tijdens minuut stilte voor slachtoffers aanslag Halle

Buitenlands voetbalNet voor het vriendschappelijk duel tussen Duitsland en Argentinië werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van de slachtoffers van de aanval aan de synagoge in het Duitse Halle. De camera nam de spelers van ‘die Mannschaft’ in beeld, waarna Serge Gnabry prompt in de lach schoot. Ook tijdens de wedstrijd liet hij van zich spreken met een goal en een assist, maar na zijn vervanging rechtten de Argentijnen de rug: het werd 2-2.

4 reacties

 • karl van dyck

  2 jaar geleden
  Hupla de media heeft weer iets gevonden om iemand in de grond te boren ,sommige reporters zijn echt niet te schatten,kan je best vergelijken met lijkenpikkers.
 • Paul Van Hooland

  2 jaar geleden
  Ik denk niet dat het iets te zien heeft met die minuut stilte , maar enkel in gedacht aan iets belachelijk denken . Kan al eens gebeuren . Van Hooland Paul
 • Kristina Verhasselt

  2 jaar geleden
  Op het verkeerde moment in de lach schieten...tja,pijnlijk,ambetant maar menselijk... Het is een momentopname ,daarom geen teken van te weinig respect
 • ETIENNE BOECKX

  2 jaar geleden
  Onmiddellijk buitengooien !
 1. Hoe komt een hertekend Spanje voor de dag? “Wie zapt, riskeert later tot de vaststelling te komen dat hij iets gemist heeft”
  EK Voetbal

  Hoe komt een hertekend Spanje voor de dag? “Wie zapt, riskeert later tot de vaststel­ling te komen dat hij iets gemist heeft”

  Er is al behoorlijk wat gezegd en geschreven over de Rode Duivels, maar de concurrentie op het EK is natuurlijk niet van de poes. In aanloop naar het toernooi neemt HLN.be de voornaamste tegenstanders van de Belgen onder de loep, bijgestaan door een kenner van het land. Vandaag Spanje, doorgelicht door zevenvoudig Spaans international Luis Garcia (40). En de ex-spelmaker en vrijschopspecialist bij AS Eupen, 8ste in de eindstand van de Gouden Schoen 2018, schat zijn landgenoten hoog in.