Löw versus Matthaüs.
Volledig scherm
PREMIUM
Löw versus Matthaüs. © PN

Duitsland is ‘Sechs zu null-Jogi’ beu: “Tijd dat Löw zelf opstapt. Fantastische mens, maar het gaat niet meer”

Voetbal‘Er bleibt.’ Joachim Löw (60) is ook vandaag nog bondscoach van Duitsland. Ondanks de 6-0-blamage tegen Spanje. Ondanks de storm van kritiek die nadien losbarstte. Maar hoe moet het nu verder met de Mannschaft richting het EK van komende zomer? Enkele prominente Duitse stemmen laten zich niet onbetuigd.

1 reactie

 • Jos Vannuffelen

  8 maanden geleden
  7-1 op het WK tegen Brazilië in 2014. 8-2 met Bayern in de CL tegen Barcelona dit jaar. Dan weet je dat ooit pay back time volgt.
 1. Daan Heymans kleurt roze pagina’s van Gazzetta na eerste doelpunt in oefenpot: “Venezia kan springplank naar nationale ploeg zijn”
  Serie A

  Daan Heymans kleurt roze pagina’s van Gazzetta na eerste doelpunt in oefenpot: “Venezia kan spring­plank naar nationale ploeg zijn”

  Daan Heymans ruilde de Freethiel van Waasland-Beveren in voor het Pier Luigi Penzo Stadion van Venetië. Onze landgenoot heeft zijn debuut bij de Italiaanse promovendus erop zitten, en krijgt meteen een pagina in de vermaarde Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport. “Hij scoorde én slaagde er al in om de vragen in het Italiaans te beantwoorden.”