Volledig scherm
© REUTERS

Duitse monsterboetes voor vuurwerk, Pro League mikt eerder op preventie

Buitenlands voetbalIn Duitsland lachen ze niet met het afsteken van vuurwerk in voetbalstadions. Hamburg en Sankt Pauli riskeren samen een recordboete van 450.000 euro nadat supporters vuurpijlen en rotjes hadden afgevuurd. In België bedraagt de maximumfactuur voor een club 55.000 euro.

1 reactie

 • Ronny Cuypers

  1 jaar geleden
  De volgende vijf matchen achter gesloten deuren spelen zou veel effectiever zijn. Dan worden de vuurwerkgebruikers zelf gestraft.
 1. “Hij is een ellendige lafaard die toegeeft aan zijn gewelddadige trekjes”: Zlatan onder vuur nadat hij leeuw doodde en die nadien als pronkstuk wou
  Time-out
  16

  “Hij is een ellendige lafaard die toegeeft aan zijn gewelddadi­ge trekjes”: Zlatan onder vuur nadat hij leeuw doodde en die nadien als pronkstuk wou

  Zlatan Ibrahimovic heeft zich de woede van dierenliefhebbers overal ter wereld op de hals gehaald. De reden: Zweedse media claimen dat de 39-jarige spits van AC Milan in 2011 een leeuw zou hebben doodgeschoten in Zuid-Afrika. En intussen heeft ook dierenrechtenorganisatie PETA al snoeihard uitgehaald naar de flamboyante aanvaller.
 1. Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"
  Play

  Kompany na zege tegen Club: "We hebben onze momenten benut"

 2. Tine De Caigny krijgt Gouden Schoen uit handen van Roberto Martínez
  Play

  Tine De Caigny krijgt Gouden Schoen uit handen van Roberto Martínez