Mertens.
Volledig scherm
Mertens. © Photonews

Dries Mertens valt gretig in, maar kan verrassende nederlaag van Galatasaray bij debuut niet afwenden

Buitenlands voetbalGeen geslaagd debuut voor Dries Mertens bij Galatasaray. De Rode Duivel viel een kwartier voor tijd in, net nadat Giresunspor op voorsprong was geklommen. Een gretige Mertens toonde zich wel, onder meer via twee vrije trappen, maar kon de verrassende nederlaag (0-1) voor de Turkse topclub niet meer afwenden. Zo begint Galatasaray met drie op zes aan het nieuwe seizoen. 

10 reacties

 • Cees van Corler

  6 maanden geleden
  Er zijn werknemers die zich elke dag moeten bewijzen of moeten inzetten, en verdienen geen 5 miljoen per jaar. Uniek
 • Jan Van Bavel

  6 maanden geleden
  Mertens DENKT een winnaar te zijn maar denken is niet genoeg !
 • Jean Pierre Tibermont

  6 maanden geleden
  De Turken hadden gedacht een nieuwe Messi te hebben...maar dat scheelt nog een paar schoenen.!
 • Kurt Lambrecht

  6 maanden geleden
  Kinderachtig? Gewoon de realiteit….geeft me 1 Voetballer die beter werd na zijn 35 ste? Inderdaad niemand…dat is ook de logica zelf.
 • rene bolssens

  6 maanden geleden
  Komt wel goed met Dries. Een beetje geduld. Kinderachtig hoe sommigen reageren.
 1. Terwijl aanvoerder Cristiano Ronaldo weinig indruk maakt bij debuut voor Al-Nassr, had z'n Georgina elders wél al de show gestolen
  Play
  Buitenlands voetbal
  1

  Terwijl aanvoerder Cristiano Ronaldo weinig indruk maakt bij debuut voor Al-Nassr, stal Georgina elders wél de show

  Cristiano Ronaldo heeft zijn eerste competitiewedstrijd in Saoedi-Arabië met Al-Nassr gewonnen. De ploeg van de Franse trainer Rudi Garcia versloeg Al-Ettifaq gisteren met 1-0, door een doelpunt van Anderson Talisca na een half uur spelen. Cristiano schitterde dus niet, ondanks de steun van onder andere zijn Georgina Rodriguez. Die had daags voordien trouwens elders wél al geschitterd.
 2. Will Still, op zijn 30ste (!) architect van het champagnevoetbal van Reims, kijkt nu Messi en Mbappé in de ogen: “Misschien is mijn naam in Parijs al eens genoemd”
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL
  3

  Will Still, op zijn 30ste (!) architect van het champagne­voet­bal van Reims, kijkt nu Messi en Mbappé in de ogen: “Misschien is mijn naam in Parijs al eens genoemd”

  In de hoofdstad van de Champagnestreek speelt Stade Reims volgens Franse waarnemers momenteel champagnevoetbal. Aan het roer van Reims, dat zondag naar PSG trekt, staat onze landgenoot Will Still. “Coach, dat klinkt zo… vaderlijk.” Interview met een 30-jarig trainerstalent. “Sinds het WK is mijn GSM nog niet gestopt met rinkelen.”