Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Dries Mertens luistert 30ste verjaardag op met twee treffers en een assist

VideoDries Mertens heeft zijn 30ste verjaardag extra glans gegeven. Met twee doelpunten en één assist was de Rode Duivel vandaag de grote man tegen Cagliari, 3-1. Door de driepunter wipt Napoli voorlopig over AS Roma naar de tweede plaats. Nainggolan en co. trekken morgen nog wel naar AC Milan.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Jérémy Doku nog wat langer geblesseerd: flankaanvaller blijft sukkelen met vervelende dijbeenblessure
  Buitenlands voetbal

  Jérémy Doku nog wat langer gebles­seerd: flankaan­val­ler blijft sukkelen met vervelende dijbeen­bles­su­re

  Jérémy Doku (19) blesseerde zich op 22 augustus tijdens de Ligue 1-wedstrijd met Rennes tegen Nantes aan zijn linkerdijbeen. Hij miste daardoor de interlands met de Rode Duivels tegen Estland, Tsjechië en Wit-Rusland. De flankaanvaller zal ook de drie volgende wedstrijden met Rennes aan zich moeten laten voorbijgaan. Hij mist onder meer het Conference League-duel tegen Tottenham.
 1. Boete en stadionverbod voor jongen die selfie nam met Depay: ook andere veldbestormers worden bestraft
  Voetbal
  8

  Boete en stadionver­bod voor jongen die selfie nam met Depay: ook andere veldbestor­mers worden bestraft

  Alle bezoekers aan de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Montenegro die zaterdag in Eindhoven het veld op kwamen, krijgen een stadionverbod. In totaal renden zeker zestien fans het veld op, onder wie de 13-jarige Amin, die er in de slotfase van het duel in slaagde om ongehinderd een selfie te maken met Memphis Depay. De Amsterdamse jongen deed een dag later trots zijn verhaal op diverse tv-zenders.