Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Drie koningen, maar geen feest bij PSG: Pochettino heeft in aanloop naar Club weinig om gelukkig van te worden

Buitenlands voetbalHerfstkampioen zijn is plezant. Behalve dan bij Paris-Saint-Germain. Niets is wat het lijkt in Parijs: rond het sterrenensemble van PSG heerst een dag voor de komst van Club Brugge dezelfde onvrede als na een verwarrende conversatie door een intercom. Beeld en klank vertellen niet hetzelfde verhaal. De ongelukkige coach, Mauricio Pochettino, is daar het beste bewijs van: “Ik heb een zwaar jaar achter de rug.” Impressies uit een kindertuin met miljonairs. 

1 reactie

 • Jackie Horrie

  1 maand geleden
  Ik vrees dat als zij al hun reserve spelers op stelen dan nog zie ik club niets winnen einde van sprookjes
 1. Het interview van minstens 230.000 euro of één basisweekloon voor Lukaku: “Soms heeft Romelu het hart te veel op de tong”
  Play
  PREMIUM
  Premier League
  27

  Het interview van minstens 230.000 euro of één basisweek­loon voor Lukaku: “Soms heeft Romelu het hart te veel op de tong”

  Het bewuste interview kost hem enkele honderdduizenden euro’s boete en een flink geblutst imago. Maar voor de rest: schluss damit. Zand over zes dagen heisa. Chelsea-coach Thomas Tuchel sluit zelfs niet uit dat een ‘ongeduldige’ Romelu Lukaku tegen Tottenham gewoon in de basis staat. Een open trainer schetst in een vraaggesprek van 30 minuten het karakter van zijn speler: “Moet ik een 28-jarige vertellen dat hij in het vervolg beter eerst naar mij komt?”