Nicolo Barella viert de winner in Amsterdam.
Volledig scherm
Nicolo Barella viert de winner in Amsterdam. © AP

Domper voor Oranje: Italië legt zwaktes Nederland bloot

Nations LeagueEen volkomen verdiende nederlaag tegen Italië (0-1) zal de druk op de KNVB-top alleen nog maar vergroten. Het verlies in het toernooi om de Nations League is niet perse een ramp, wel een teken aan de wand.

 1. Geklopte Courtois is hét beeld van de malaise bij Real in Spaanse media: "Het wordt nog elke dag slechter”
  Real Madrid

  Geklopte Courtois is hét beeld van de malaise bij Real in Spaanse media: "Het wordt nog elke dag slechter”

  De Spaanse pers laat vandaag geen spaander heel van Real Madrid na de dramatische 2-3-nederlaag van gisteravond tegen Shakhtar Donetsk. “Elke dag slechter”, zo titelt bijvoorbeeld huiskrant MARCA op de voorpagina. En ook al voorkwam hij nóg maar een keer erger, toch stond een geklopte Thibaut Courtois op zowat alle covers. Hét beeld van de malaise die momenteel aan de gang is in de Spaanse hoofdstad.
 2. Besmette Ronaldo keert terug naar Italië, hele selectie Juventus opnieuw in quarantaine
  Buitenlands voetbal

  Besmette Ronaldo keert terug naar Italië, hele selectie Juventus opnieuw in quarantai­ne

  Cristiano Ronaldo, die gisteren bij de Portugese selectie een positief testresultaat op Covid-19 kreeg, heeft vandaag het Portugese trainingscentrum in de rand van Lissabon verlaten. Hij vloog intussen met een privéjet terug naar Turijn, waar hij zijn quarantaine zal uitzitten. Ook de rest van de A-ploeg van Juventus zit trouwens in isolatie na een positieve test van Weston McKennie.