Messi op 8 augustus 2021, toen hij zijn afscheid bij FC Barcelona aankondigde.
Volledig scherm
Messi op 8 augustus 2021, toen hij zijn afscheid bij FC Barcelona aankondigde. © REUTERS

Dit (te hoog gegrepen) eisenpakket vroeg Lionel Messi van FC Barcelona tijdens gesprekken over verlenging, Catalanen nu op achterste poten

Buitenlands voetbalDe Spaanse krant El Mundo heeft mailverkeer uit 2020 tussen de vader van Lionel Messi en FC Barcelona in bezit gekregen. In die periode werd onderhandeld over een nieuw contract met de Argentijnse superster, voordat de financiële situatie in Barcelona hem richting uitgang dirigeerde. De Catalaanse club is zeer ontstemd over het feit dat de gevoelige informatie is uitgelekt.

20 reacties

 • peter De ridder

  3 maanden geleden
  Barcelona heeft Messi groot gemaakt en vise versa . Messi kon dit enkel maar doen dankzij te mogen spelen in een goed omringd elftal. Anders had Messi argentinie enkele keren wereldkampioen gemaakt... Barcelona heeft hoger gesprongen dan ze konden en Messi ook en betalen nu de tol ! Ik interpreteer de eisen van Messi als ik wil weg , anders stel je zulke eisen niet. Zeker niet aan je broodheer die jaren trouw en goed voor je is geweest! Hij wou niet meer dat is heel duidelijk ;-)
 • Eric Bex

  3 maanden geleden
  Benieuwd wie wel bij zijn werkgever zou blijven als hij of zij van vandaag op morgen ineens al is het maar tijdelijk 20% minder zou verdienen 😁.
 • Filip Vanlaeken

  3 maanden geleden
  Een gewone zakelijke onderhandeling, meer niet. Professioneel voetbal is business, heeft te weinig met sport te maken om het nog sport te noemen, laat staan het enig belasting-voordeel toe te kennen.
 • Feline Noé

  3 maanden geleden
  Mensen met onprofessionele managers.. een papa mag manager tijdens de jeugd, maar daarna hebben ze niets te zoeken met die functie.
 • Anthony Peeters

  3 maanden geleden
  Haha ik heb er alles aan gedaan?! Ja met interest achteraf alles terug inhalen!! Mooie club liefde!