Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
1
EINDE
3
Istanbul Basaksehir BAS
 • 56' Goal Michael Frey
 • Berkay Özcan Goal 8'
 • Stefano Okaka Chuka Goal 58'
 • Danijel Aleksic Goal 83'

“Details waren in ons nadeel": Van Bommel en Antwerp beleven pijnlijke Europese exit tegen Basaksehir

Conference LeagueAsjemenou. Een vroege Europese uitschakeling stond niet in de seizoensplanning van de Nederlandse entente bij Antwerp en al zeker niet in die van voorzitter Paul Gheysens. Een volwassen Basaksehir bezorgde de Great Old een koude douche van jewelste.

53 reacties

 • Phill Heijdens

  5 maanden geleden
  Ze willen rustdagen om zich volledig te concentreren op Europees voetbal ? Nu hebben ze genoeg rustdagen !! Hahaha. En dan durft Van Bommel nog zeggen dat je niet alles kan winnen. Das toch niet de goede instelling van een trainer. Hier had plastic face Gheysens niet op gerekend denk ik. Met veel geld heb je daarom nog geen goede ploeg. Mss kan je CR7 voor een prikje kopen?
 • Eddy Van hassel

  5 maanden geleden
  Overmars en de trainer kunnen beter op het veld staan ipv naast.
 • patrick de bock

  5 maanden geleden
  Details? Hij kan het wel goed uitleggen…. Wat een zwakke ploeg, die gaan niet veel potten breken
 • Ivan Beelaert

  5 maanden geleden
  De Belgische clubs kunnen niet beter,steeds moeten ze hun betere spelers verkopen om het hoofd boven water te houden en hun aankopen zijn meestal terug maar zus en zo.
 • Hans Klaus

  5 maanden geleden
  Anderlecht met de hakken over de sloot, Antwerp uitgeschakeld, Gent uitgeschakeld, Union uitgeschakeld (gelukkig was er voor Gent en Union nog een vangnet). Het niveau van het Belgisch voetbal is gewoon bedroevend laag. Maak jezelf niets wijs.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Will Still, op zijn 30ste (!) architect van het champagnevoetbal van Reims, kijkt nu Messi en Mbappé in de ogen: “Misschien is mijn naam in Parijs al eens genoemd”
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL
  3

  Will Still, op zijn 30ste (!) architect van het champagne­voet­bal van Reims, kijkt nu Messi en Mbappé in de ogen: “Misschien is mijn naam in Parijs al eens genoemd”

  In de hoofdstad van de Champagnestreek speelt Stade Reims volgens Franse waarnemers momenteel champagnevoetbal. Aan het roer van Reims, dat zondag naar PSG trekt, staat onze landgenoot Will Still. “Coach, dat klinkt zo… vaderlijk.” Interview met een 30-jarig trainerstalent. “Sinds het WK is mijn GSM nog niet gestopt met rinkelen.”
 3. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.