Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
1
EINDE
3
Istanbul Basaksehir BAS
 • 56' Goal Michael Frey
 • Berkay Özcan Goal 8'
 • Stefano Okaka Chuka Goal 58'
 • Danijel Aleksic Goal 83'

“Details waren in ons nadeel": Van Bommel en Antwerp beleven pijnlijke Europese exit tegen Basaksehir

Conference LeagueAsjemenou. Een vroege Europese uitschakeling stond niet in de seizoensplanning van de Nederlandse entente bij Antwerp en al zeker niet in die van voorzitter Paul Gheysens. Een volwassen Basaksehir bezorgde de Great Old een koude douche van jewelste.

53 reacties

 • Phill Heijdens

  5 maanden geleden
  Ze willen rustdagen om zich volledig te concentreren op Europees voetbal ? Nu hebben ze genoeg rustdagen !! Hahaha. En dan durft Van Bommel nog zeggen dat je niet alles kan winnen. Das toch niet de goede instelling van een trainer. Hier had plastic face Gheysens niet op gerekend denk ik. Met veel geld heb je daarom nog geen goede ploeg. Mss kan je CR7 voor een prikje kopen?
 • Eddy Van hassel

  5 maanden geleden
  Overmars en de trainer kunnen beter op het veld staan ipv naast.
 • patrick de bock

  5 maanden geleden
  Details? Hij kan het wel goed uitleggen…. Wat een zwakke ploeg, die gaan niet veel potten breken
 • Ivan Beelaert

  5 maanden geleden
  De Belgische clubs kunnen niet beter,steeds moeten ze hun betere spelers verkopen om het hoofd boven water te houden en hun aankopen zijn meestal terug maar zus en zo.
 • Hans Klaus

  5 maanden geleden
  Anderlecht met de hakken over de sloot, Antwerp uitgeschakeld, Gent uitgeschakeld, Union uitgeschakeld (gelukkig was er voor Gent en Union nog een vangnet). Het niveau van het Belgisch voetbal is gewoon bedroevend laag. Maak jezelf niets wijs.
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.