Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
1
EINDE
3
Istanbul Basaksehir BAS
 • 56' Goal Michael Frey
 • Berkay Özcan Goal 8'
 • Stefano Okaka Chuka Goal 58'
 • Danijel Aleksic Goal 83'

“Details waren in ons nadeel": Van Bommel en Antwerp beleven pijnlijke Europese exit tegen Basaksehir

Conference LeagueAsjemenou. Een vroege Europese uitschakeling stond niet in de seizoensplanning van de Nederlandse entente bij Antwerp en al zeker niet in die van voorzitter Paul Gheysens. Een volwassen Basaksehir bezorgde de Great Old een koude douche van jewelste.

53 reacties

 • Phill Heijdens

  5 maanden geleden
  Ze willen rustdagen om zich volledig te concentreren op Europees voetbal ? Nu hebben ze genoeg rustdagen !! Hahaha. En dan durft Van Bommel nog zeggen dat je niet alles kan winnen. Das toch niet de goede instelling van een trainer. Hier had plastic face Gheysens niet op gerekend denk ik. Met veel geld heb je daarom nog geen goede ploeg. Mss kan je CR7 voor een prikje kopen?
 • Eddy Van hassel

  5 maanden geleden
  Overmars en de trainer kunnen beter op het veld staan ipv naast.
 • patrick de bock

  5 maanden geleden
  Details? Hij kan het wel goed uitleggen…. Wat een zwakke ploeg, die gaan niet veel potten breken
 • Ivan Beelaert

  5 maanden geleden
  De Belgische clubs kunnen niet beter,steeds moeten ze hun betere spelers verkopen om het hoofd boven water te houden en hun aankopen zijn meestal terug maar zus en zo.
 • Hans Klaus

  5 maanden geleden
  Anderlecht met de hakken over de sloot, Antwerp uitgeschakeld, Gent uitgeschakeld, Union uitgeschakeld (gelukkig was er voor Gent en Union nog een vangnet). Het niveau van het Belgisch voetbal is gewoon bedroevend laag. Maak jezelf niets wijs.
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 2. Het leven in de cel van Dani Alves: 100 euro om te spenderen en verplaatst naar kleinere module uit vrees voor veiligheid
  7

  Het leven in de cel van Dani Alves: 100 euro om te spenderen en verplaatst naar kleinere module uit vrees voor veiligheid

  In afwachting dat zijn beroep op voorlopige vrijlating behandeld wordt, past Dani Alves zich met succes aan in de gevangenis waar hij nu al meer dan een week vertoeft. Zo heeft de voetballer (39), beschuldigd van verkrachting van een 23-jarige vrouw op 30 december in discotheek Sutton in Barcelona, een kaart van 100 euro gekregen om te leven, speelt hij voetbal op het binnenplein en wordt hij in bescherming genomen door medegevangene ‘Coutinho’, een ex-portier en gewezen lijfwacht van Ronaldinho.
 3. Kijk vanavond op HLN exclusief naar Villarreal-Real in 1/8ste finales Copa del Rey, met Courtois verrassend aan aftrap
  1

  Kijk vanavond op HLN exclusief naar Villarreal-Re­al in 1/8ste finales Copa del Rey, met Courtois verrassend aan aftrap

  Carlo Ancelotti speelt geen verstoppertje. Er staat druk op de ketel bij Real Madrid na verlies tegen Villarreal in La Liga, winst op strafschoppen tegen Valencia en een klets van FC Barcelona in de Supercopa. Het belang van de bekermatch - vanavond HIER exclusief te bekijken op HLN - tegen Villarreal wordt aangetoond door de aanwezigheid van twee kanonnen in de basis. Aanvoerder Karim Benzema en de meest beslissende Belg in het buitenland in 2022, Thibaut Courtois.