Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
1
EINDE
3
Istanbul Basaksehir BAS
 • 56' Goal Michael Frey
 • Berkay Özcan Goal 8'
 • Stefano Okaka Chuka Goal 58'
 • Danijel Aleksic Goal 83'

“Details waren in ons nadeel": Van Bommel en Antwerp beleven pijnlijke Europese exit tegen Basaksehir

Conference LeagueAsjemenou. Een vroege Europese uitschakeling stond niet in de seizoensplanning van de Nederlandse entente bij Antwerp en al zeker niet in die van voorzitter Paul Gheysens. Een volwassen Basaksehir bezorgde de Great Old een koude douche van jewelste.

53 reacties

 • Phill Heijdens

  7 maanden geleden
  Ze willen rustdagen om zich volledig te concentreren op Europees voetbal ? Nu hebben ze genoeg rustdagen !! Hahaha. En dan durft Van Bommel nog zeggen dat je niet alles kan winnen. Das toch niet de goede instelling van een trainer. Hier had plastic face Gheysens niet op gerekend denk ik. Met veel geld heb je daarom nog geen goede ploeg. Mss kan je CR7 voor een prikje kopen?
 • Eddy Van hassel

  7 maanden geleden
  Overmars en de trainer kunnen beter op het veld staan ipv naast.
 • patrick de bock

  7 maanden geleden
  Details? Hij kan het wel goed uitleggen…. Wat een zwakke ploeg, die gaan niet veel potten breken
 • Ivan Beelaert

  7 maanden geleden
  De Belgische clubs kunnen niet beter,steeds moeten ze hun betere spelers verkopen om het hoofd boven water te houden en hun aankopen zijn meestal terug maar zus en zo.
 • Hans Klaus

  7 maanden geleden
  Anderlecht met de hakken over de sloot, Antwerp uitgeschakeld, Gent uitgeschakeld, Union uitgeschakeld (gelukkig was er voor Gent en Union nog een vangnet). Het niveau van het Belgisch voetbal is gewoon bedroevend laag. Maak jezelf niets wijs.
 1. KIJK. Cristiano Ronaldo verrast Syrische jongen die aardbevingen overleefde en stuurt vliegtuigen met hulpmiddelen naar Turkije en Syrië
  Buitenlands voetbal
  6

  KIJK. Cristiano Ronaldo verrast Syrische jongen die aardbevin­gen overleefde en stuurt vliegtui­gen met hulpmidde­len naar Turkije en Syrië

  De dramatische aardbevingen in Turkije en Syrië laten niemand onberoerd. Ook Cristiano Ronaldo (38) niet - de Portugese superster heeft vliegtuigen met hulpmiddelen naar de getroffen regio’s gestuurd om zijn steentje bij te dragen. Eerder verraste hij ook al een Syrische jongen, die een wedstrijd van Ronaldo’s team Al-Nassr mocht bijwonen.