Eddie Nketiah en Albert Sambi Lokonga.
Volledig scherm
Eddie Nketiah en Albert Sambi Lokonga. © Amazon

“Denk jij dat je de enige bent die niet speelt?”: Arsenal-ploegmaats storen zich (plagerig?) aan humeur van gepasseerde Sambi Lokonga

Premier LeagueAls we zijn ploegmaats mogen geloven, is de lach bij bankzitter Albert Sambi Lokonga (22) verdwenen. En daar storen sommigen zich aan, blijkt uit een documentaire die Arsenal volgt. “Je bent nogal veranderd. Vroeger was het alleen maar lachen, lachen en lachen.”

9 reacties

 • Karel Bellen

  1 maand geleden
  Hij zal zich wat meer moeten bewijzen en niet denken dat het allemaal vanzelf gaat. Het is niet omdat je bij Arsenal speelt dat je goed bent als voetballer, je moet het ook laten zien.
 • Anthony Peeters

  1 maand geleden
  Hij is nog jong en mag nog altijd invallen! Hij komt er wel! Kevin en lukaku zaten ook op de bank in Engeland in hun eerste seizoenen!
 • Luc Hermans

  1 maand geleden
  Arsenal wint zonder hem, zo trainer maakt juiste keuzes.
 • Van helshoecht Lisette

  1 maand geleden
  Denk weer dat hij een wereldster is
 • Johan Janssen

  1 maand geleden
  Te traag en dat was bij Anderlecht al duidelijk. Mooi bewijs van makelaars die alleen uit zijn op geld en geen bal van voetbal kennen.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.