Eden Hazard.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard. © Getty Images

De valse 9 of de foute 9: wat kan Eden Hazard dit seizoen bij Real Madrid als spits? “We hebben Eden nodig”

Buitenlands voetbalVoor het vierde seizoen op rij stuurt de dobbelsteen hem terug naar start. Na drie verloren jaren begint een scherpe Eden Hazard (31) de nieuwe jaargang bij Real Madrid in een andere rol. Het is een kwestie van vertaling. Een achtergrondverhaal over de voorbereiding van Hazard, met geluiden uit Madrid. Staat ‘El falso nueve’ voor de valse 9 of de foute 9?

3 reacties

 • Johan Plasschaert

  2 maanden geleden
  In ieder geval,zijne hobby heeft veel opgebracht,ik doe al 40 jaar mijn hobby en dat heeft niks opgebracht,maar ik ben wel beter in mijn hobby dan hij in de zijne hahaha
 • Dirk Willems

  2 maanden geleden
  Voor het 3de jaar is hij misschien van 1 ding zeker. Zijn vaste stek is , zal en blijft de bank van Real. Toch handig om met die zekerheid royaal betaald te worden. En straks nog eens een mooie transfer meepikken alvorens zijn shoes definitief aan de haak te hangen.
 • Ayse Ozyasar

  2 maanden geleden
  Hij zal dit jaar alleen spelen als martinez hem opstelt want hij zal heel veel bankje zitten
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.