Eden Hazard.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard. © Getty Images

De valse 9 of de foute 9: wat kan Eden Hazard dit seizoen bij Real Madrid als spits? “We hebben Eden nodig”

Buitenlands voetbalVoor het vierde seizoen op rij stuurt de dobbelsteen hem terug naar start. Na drie verloren jaren begint een scherpe Eden Hazard (31) de nieuwe jaargang bij Real Madrid in een andere rol. Het is een kwestie van vertaling. Een achtergrondverhaal over de voorbereiding van Hazard, met geluiden uit Madrid. Staat ‘El falso nueve’ voor de valse 9 of de foute 9?

3 reacties

 • Johan Plasschaert

  2 maanden geleden
  In ieder geval,zijne hobby heeft veel opgebracht,ik doe al 40 jaar mijn hobby en dat heeft niks opgebracht,maar ik ben wel beter in mijn hobby dan hij in de zijne hahaha
 • Dirk Willems

  2 maanden geleden
  Voor het 3de jaar is hij misschien van 1 ding zeker. Zijn vaste stek is , zal en blijft de bank van Real. Toch handig om met die zekerheid royaal betaald te worden. En straks nog eens een mooie transfer meepikken alvorens zijn shoes definitief aan de haak te hangen.
 • Ayse Ozyasar

  2 maanden geleden
  Hij zal dit jaar alleen spelen als martinez hem opstelt want hij zal heel veel bankje zitten
 1. Manchester City verspeelt ondanks assist De Bruyne en tiende goal voor Haaland punten tegen Aston Villa
  Play
  Premier League

  Manchester City verspeelt ondanks assist De Bruyne en tiende goal voor Haaland punten tegen Aston Villa

  Verrassend puntenverlies voor Manchester City in de Premier League. In een stroeve match leken The Citizens op weg naar de zege dankzij de connectie KDB-Haaland. De Bruyne zwiepte voor, de Noorse goalgetter - tien goals al in zes matchen, duwde aan de tweede paal binnen. Het moeilijkste achter de rug in een wedstrijd waar City maar moeilijk de openingen vond. Maar het keek dus toch nog tegen een gelijkspel aan. Het was een oude bekende die Villa Park in vuur en vlam zette. Ook dankzij de kwaliteit van de goal: Leon Bailey - ex-Genk - knalde de bal vanop de rand van de zestien enig mooi voorbij Ederson. Een antwoord had ook een bedrijvige De Bruyne, die op vrije trap ook al eens op de deklat had getrapt, niet meer klaar. Zo heeft City 14 op 18. Leider Arsenal kan morgen tegen Manchester United vier punten uitlopen.