Kevin De Bruyne met Michele Lacroix en oudste zoon Mason Milian.
Volledig scherm
Kevin De Bruyne met Michele Lacroix en oudste zoon Mason Milian. © Instagram Kevin De Bruyne

De riem er even af op de Malediven: Kevin De Bruyne geniet op paradijselijk strand van gezin

Buitenlands voetbalAllemaal op vakantie. Kevin De Bruyne (30) en co zoeken de komende dagen de zon op. Op sociale media deelde ‘KDB’ enkele foto’s vanop het strand op de Malediven - genietend van zijn gezin. Een deugddoende break na een drukke periode met veel wedstrijden. 

20 reacties

 • frans kwanten

  4 maanden geleden
  Geniet ervan Kevin .
 • Guy Breugelmans

  4 maanden geleden
  Superman moet je zekers iets gunnen , zonder twijfel .
 • Kevin van Goethem

  4 maanden geleden
  Een even grote mijnheer als de mannen die net mijn vuil zijn komen ophalen of de vrouw die net mijn pakje is komen brengen. Alleen klopt er iets niet aan de verhouding van de lonen. Maar goed, daar kan kdb niet aan doen. Dus genieten is de boodschap. Zeker waar hij is, in belgie mag je als werker niet meer genieten.
 • Steven Kellens

  4 maanden geleden
  KDB is beter dan Beckham. Ooit Becks zien scoren of perfecte pass zien geven met links? Goeie rechter, dat wel. Gelijk voor welke voet de bal valt bij kev, hij handelt direct
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Geniet er maar van topper 👌👍. We mogen fier zijn dat jij Belg bent.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Ronald Koeman sneert naar FC Barcelona: “Onder mij stonden we acht punten achter Real, nu het dubbele”
  La Liga
  7

  Ronald Koeman sneert naar FC Barcelona: “Onder mij stonden we acht punten achter Real, nu het dubbele”

  Ronald Koeman heeft voor het eerst tegenover Spaanse media gereageerd op zijn ontslag bij FC Barcelona, eind oktober. De 59-jarige trainer, die na het WK voetbal de opvolger is van Louis van Gaal als bondscoach van Oranje, stond de pers te woord bij de opening van de Koeman Cup, een golftoernooi waarvan de opbrengsten naar het Cruyff Foundation gaan. “Ik heb niet het gevoel dat ik gefaald heb”, aldus Koeman over zijn tijd als trainer van Barça.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.