Ronaldo arriveert op het oefencomplex van Manchester United in een Bentley van ruim 300.000 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronaldo arriveert op het oefencomplex van Manchester United in een Bentley van ruim 300.000 euro. © Photo News

De regisseur zet zichzelf in beeld: hoe de vertreksoap rond Cristiano Ronaldo bij Man United tot in puntjes wordt georkestreerd

Buitenlands voetbalDe megastore van Man United zit alweer door zijn voorraad van nummers ‘7’ heen. Terwijl de commercie rond zijn persoontje lustig blijft draaien, werkt Cristiano Ronaldo verder aan de verhaallijn van zijn exit. Topmakelaar Jorge Mendes regisseert een soap volgens een beproefd recept. We zetten de ingrediënten op een rijtje. 

5 reacties

 • Nick Caluwé

  4 maanden geleden
  je hebt alles al bewezen wat er te bewijzen valt CR7, rijkdom zal het je niet ontbreken. Focus je op jezelf en je gezin en denk van het tegenwoordig voetbal er het Uwe van.
 • Rob Van der Grift

  4 maanden geleden
  Ronaldo stelt me zwaar teleur. Heb hem altijd gezien als een groot sportman, die er alles aan deed om in vorm te blijven. Meerdere indrukwekkende documantaires van gezien. Maar nu om in zijn laatste contractjaar, zich als een verwend kind te gedragen. Pure werkweigering, die in een rechtszaak in voordeel van de club zal zijn. De voetbal wereld werkt anders. Je hebt niets aan een speler zonder motivatie. Snel van de loonlijst af, deze slappe zak. Mijn CR7 shirt gaat naar de kleding container.
 • CAL MUCAHITE

  4 maanden geleden
  @ronny cypers, moest het hem om geld gaan zou die in Saudi Arabië gaan voetballen waar hij 250 miljoen zou kunnen verdienen. Hij is nog altijd gedreven om de beste te zijn en te blijven. Daarom wilt hij nog de champions league spelen, niet veel voetballers op zijn leeftijd die nog altijd gedreven zijn om dit te kunnen doen.
 • Ronny Cypers

  4 maanden geleden
  Die voetballers van tegenwoordig, ze willen ergens anders gaan spelen terwijl ze bij die ploeg een dik contract hebben. Dan komen ze maar niet trainen wegens ziekte of familiale reden. Triest. De ploeg zou ook is moeten proberen om is 3 maanden minder loon te betalen dan wat in hun contract staat,ze zullen snel zijn om met hun papier te zwaaien. Eigenbelang en voor de rest den boom in met club of supporters.
 • rudy de clerck

  4 maanden geleden
  Hij blijft bij Manunited
 1. BBC-analist Alex Scott pakt uit met felbesproken One Love-band naast het veld: “Baas van FIFA zal ons nooit begrijpen”

  BBC-ana­list Alex Scott pakt uit met felbespro­ken One Love-band naast het veld: “Baas van FIFA zal ons nooit begrijpen”

  De aanvoerders van zeven Europese landen - inclusief België - zullen dan toch geen One Love-band dragen op het WK Voetbal in Qatar, omdat de FIFA dreigt met sancties. Bekend BBC-analyticus Alex Scott droeg de felbesproken band vanmiddag alvast wél en vol trots naast het veld in het Khalifa International Stadium, waar Engeland en Iran om 14 uur aan hun WK begonnen. Vlak daarvoor was bekend geraakt dat Engeland was gezwicht voor de druk van de FIFA.