Kylian Mbappé.
Volledig scherm
PREMIUM
Kylian Mbappé. © AFP

De Qatarese Emir duldt geen nederlaag: waarom PSG Mbappé (die op 1 januari gratis is) zelfs niet voor 160 miljoen naar Real laat gaan

Buitenlands voetbalReal Madrid biedt 160 miljoen euro voor Kylian Mbappé. PSG mikt op “minstens” 180 miljoen – het bedrag dat zij in 2018 betaalden aan Monaco voor Mbappé (na eerder een seizoen op huurbasis). Het perverse is dat Mbappé op 1 januari aanstaande... 0 euro kost. De klok tikt: raakt deze megatransfer rond voor het sluiten van de mercato volgende week dinsdag om middernacht?

12 reacties

 • Gert Hendriks

  1 jaar geleden
  Moet gewoon zijn contract laten verlopen en gratis vertrekken!! En dat zouden er meer moeten doen. Dan zullen de prijzen wel terug dalen.
 • Ronny Cypers

  1 jaar geleden
  Eden Hazard is voor Madrid dan ook de miskoop van de eeuw.
 • Ronald De Smet

  1 jaar geleden
  Dan zal de Emir 160 miljoen missen, en dat kan Mbappe geen barst schelen, hij is nog onder kontrakt en trekt zowiezo zijn salaris.
 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Mbappé blijkt tot het einde van zijn contract. En gaat dan een monstercontract afsluiten. Waarom zou hij in godsnaam PSG 160 miljoen gunnen? Het gaat gewoon van zijn deel af ...
 • bram de mey

  1 jaar geleden
  na vinicius zijn invalbeurten is het zowiezo gedaan voor Hazard
 1. Iran wil VS uit WK smijten nadat Amerikaanse voetbalbond Iraanse vlag zonder embleem toont
  30

  Iran wil VS uit WK smijten nadat Amerikaan­se voetbal­bond Iraanse vlag zonder embleem toont

  Iraanse staatsmedia hebben opgeroepen om de VS uit het WK voetbal te schoppen nadat de Amerikaanse voetbalbond de Iraanse vlag op zijn sociale media heeft veranderd om steun te betuigen aan de demonstranten in Iran. De VS en Iran zijn al jaren gezworen vijanden. Beide landen treffen elkaar morgen in de laatste groepswedstrijd en kunnen zich alle twee nog plaatsen voor de achtste finales.