Kylian Mbappé.
Volledig scherm
PREMIUM
Kylian Mbappé. © AFP

De Qatarese Emir duldt geen nederlaag: waarom PSG Mbappé (die op 1 januari gratis is) zelfs niet voor 160 miljoen naar Real laat gaan

Buitenlands voetbalReal Madrid biedt 160 miljoen euro voor Kylian Mbappé. PSG mikt op “minstens” 180 miljoen – het bedrag dat zij in 2018 betaalden aan Monaco voor Mbappé (na eerder een seizoen op huurbasis). Het perverse is dat Mbappé op 1 januari aanstaande... 0 euro kost. De klok tikt: raakt deze megatransfer rond voor het sluiten van de mercato volgende week dinsdag om middernacht?

12 reacties

 • Gert Hendriks

  2 maanden geleden
  Moet gewoon zijn contract laten verlopen en gratis vertrekken!! En dat zouden er meer moeten doen. Dan zullen de prijzen wel terug dalen.
 • Ronny Cypers

  2 maanden geleden
  Eden Hazard is voor Madrid dan ook de miskoop van de eeuw.
 • Ronald De Smet

  2 maanden geleden
  Dan zal de Emir 160 miljoen missen, en dat kan Mbappe geen barst schelen, hij is nog onder kontrakt en trekt zowiezo zijn salaris.
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Mbappé blijkt tot het einde van zijn contract. En gaat dan een monstercontract afsluiten. Waarom zou hij in godsnaam PSG 160 miljoen gunnen? Het gaat gewoon van zijn deel af ...
 • bram de mey

  2 maanden geleden
  na vinicius zijn invalbeurten is het zowiezo gedaan voor Hazard
 1. Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bayern-verdediger Lucas Hernández
  Buitenlands voetbal

  Rechter spreekt celstraf van zes maanden uit tegen Bay­ern-verdediger Lucas Hernández

  Bayern München-verdediger Lucas Hernández is voor een rechtbank in Madrid verschenen, om te horen dat hij voor zes maanden de gevangenis in moet. De rechtbank bevestigde de komst van de Franse international die een straf kreeg opgelegd wegens het negeren van een vonnis uit 2017. Hernández (25) was veroordeeld tot een taakstraf van 31 dagen en een contactverbod van een half jaar na huiselijke geweld tegen zijn vriendin.
 2. Lukaku kan interviews geven in liefst zeven verschillende talen, en da's geen toeval
  Play
  PREMIUM
  Champions League
  13

  Lukaku kan interviews geven in liefst zeven verschil­len­de talen, en da's geen toeval

  Straf. In een Champions League-document voor media meldt de UEFA welke talen een speler machtig is. Talen waarin de speler zich comfortabel genoeg voelt om een interview te geven. Bij de spelers van Chelsea zijn dat er soms één, soms twee, soms eens drie. Behalve bij Romelu Lukaku (28), daar staan er zeven. En het Congolese Lingala, een taal die Lukaku ook spreekt, ontbreekt dan nog. Heeft hij een ‘talenknobbel’? En bestaat dat eigenlijk wel?