Zlatan Ibrahimovic scoorde gisteren zijn 500e doelpunt in clubverband.
Volledig scherm
Zlatan Ibrahimovic scoorde gisteren zijn 500e doelpunt in clubverband. © Photo News

De mooiste pareltjes onder de 500 clubdoelpunten van Zlatan: slaloms, het betere taekwondo-werk en een raket in het Astridpark

Buitenlands voetbalAlleen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo deden het hem deze eeuw voor: 500 goals maken in clubverband. Op zijn 39ste lukte het gisteren ook Zlatan Ibrahimovic. Tijd voor een overzicht van de mooiste goals uit de clubcarrière van de Zweed. Zoek dus niet naar zijn fabelachtige omhaal met de nationale ploeg tegen Engeland. 

1 reactie

 • egbert vansteenstraeten

  2 maanden geleden
  Voor mij, de grootste op bijna alle gebied! Messi is goed, maar heeft geen uitdaging aangegaan! Ronaldo ook super maar heeft een lijf dat gemaakt is voor topsport en moet keihard trainen! Zlatan is een streetpunk with attitude!
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong
  Play

  Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong

 2. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip