De ‘Messias’ zorgt voor een big bang: PSG’s sociale media gaan hard en honderden fans wachten op luchthaven, terwijl Messi nog thuis in Barcelona is... in zwembroek

Buitenlands voetbalTerwijl honderden uitgelaten fans voor het Parc des Princes en aan de luchthaven samentroepten voor de blijde intrede van de Messias, amuseerde die zich doodleuk met de kinderen aan het zwembad in Barcelona. Ongeziene taferelen. In Parijs heerst Messi-manie.

15 reacties

 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Te zot voor woorden toch ...🙄...!
 • daniel vanroelen

  4 maanden geleden
  Allo.geld welkom.en de​ frans.vrouwen ook.
 • Koen Surmont

  4 maanden geleden
  Correcte analyse van Nico Lietaert!
 • Maarten Nijs

  4 maanden geleden
  Iedereen vergeet blijkbaar dat een voetbalclub ook een bedrijf is, dat moet draaien. Als er iemand Messi 70 miljoen per jaar wil betalen, dan zal hij dat ook wel opbrengen. Ze zullen daar toch geen slechte boekhouder hebben zeker
 • decorte glenn

  4 maanden geleden
  Armoede troef in de voorsteden van Parijs, mss investeren in de toekomst van de jeugd ipv zulke bedragen aan spelers te betalen.
 1. Football Talk. Deinze naar tweede plek in 1B - 15.000 tickets voor Dortmund-Bayern op halfuur uitverkocht
  Voetbal

  Football Talk. Deinze naar tweede plek in 1B - 15.000 tickets voor Dort­mund-Bay­ern op halfuur uitver­kocht

  Op de 14de speeldag van de 1B Pro League keken Deinze en Virton elkaar in de ogen. Deinze won de openingswedstrijd van de speeldag overtuigend met 3-0. Dylan De Belder opende de score voor de thuisploeg in de 51ste minuut. Pas in de slotfase van de wedstrijd kon Deinze de overwinning veiligstellen. De Belder maakte zijn tweede van de avond in de 86ste minuut, Mertens zette in de toegevoegde tijd de 3-0-eindscore op het bord.