De ‘Messias’ zorgt voor een big bang: PSG’s sociale media gaan hard en honderden fans wachten op luchthaven, terwijl Messi nog thuis in Barcelona is... in zwembroek

Buitenlands voetbalTerwijl honderden uitgelaten fans voor het Parc des Princes en aan de luchthaven samentroepten voor de blijde intrede van de Messias, amuseerde die zich doodleuk met de kinderen aan het zwembad in Barcelona. Ongeziene taferelen. In Parijs heerst Messi-manie.

15 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Te zot voor woorden toch ...🙄...!
 • daniel vanroelen

  2 maanden geleden
  Allo.geld welkom.en de​ frans.vrouwen ook.
 • Koen Surmont

  2 maanden geleden
  Correcte analyse van Nico Lietaert!
 • Maarten Nijs

  2 maanden geleden
  Iedereen vergeet blijkbaar dat een voetbalclub ook een bedrijf is, dat moet draaien. Als er iemand Messi 70 miljoen per jaar wil betalen, dan zal hij dat ook wel opbrengen. Ze zullen daar toch geen slechte boekhouder hebben zeker
 • decorte glenn

  2 maanden geleden
  Armoede troef in de voorsteden van Parijs, mss investeren in de toekomst van de jeugd ipv zulke bedragen aan spelers te betalen.
 1. Romelu Lukaku is op elke persbabbel een thema: spits met prijskaartje voor top 5 kampt met droogte, welke toppers scoren op dit moment wel?
  PREMIUM
  Premier League
  26

  Romelu Lukaku is op elke persbabbel een thema: spits met prijskaart­je voor top 5 kampt met droogte, welke toppers scoren op dit moment wel?

  De vraag over zijn doelpuntendroogte wordt ‘on repeat’ gesteld. Zijn trainer komt telkens met een andere verklaring. Chelsea staat op kop in de Premier League, maar in de topschutterstand blijft zijn duurste aanwinst achter. Romelu Lukaku - zelf maakt hij zich minder zorgen - versus de verwachtingen en de status. Welke andere topspitsen scoren op dit moment wél?