Erlic houdt De Ketelaere af.
Volledig scherm
Erlic houdt De Ketelaere af. © AP
AC Milan MIL
2
EINDE
5
Sassuolo SAS
 • 24' Goal Olivier Giroud
 • 81' Goal Divock Origi
 • Grégoire Defrel Goal 19'
 • Davide Frattesi Goal 22'
 • Domenico Berardi Goal 30'
 • Armand Lauriente Goal 47'
 • Matheus Henrique Goal 79'

De Ketelaere maakt slechte beurt in basis Milan, Origi verzacht met knappe goal afgang tegen Sassuolo (2-5)

Buitenlands voetbalAfgang voor AC Milan. De Italiaanse landskampioen, die over alle competities heen nu al zes wedstrijden zonder overwinning zit, kreeg in het San Siro een zware 2-5 thuis om de oren van laagvlieger Sassuolo. Invaller Origi scoorde in het slot een knappe eerredder, De Ketelaere mocht net als Saelemaekers starten maar werd al bij de pauze vervangen.

34 reacties

 • JEF VAN DER SCHOOT

  2 maanden geleden
  Zij die naar de wedstrijd hebben gekeken zullen wanneer ze eerlijk zijn gezien hebben dat men…. Veel te veel de lange bal hanteerde, de heersende vedetten zo goed als ieder duel verloren, de verdediging met boter kan vergeleken worden, dat CDK zo goed als niet betrokken wordt in het spelletje, dat het er vinger en dik opligt dat de sterspelers van vorig seizoen de trainer willen vervangen zien….. Hier mag nen Haaland spelen als die geen ballen aangespeeld krijgt kan hij ook niet scoren!!
 • Michel Beys

  2 maanden geleden
  Heb vorig jaar CDK vier keer live zien spelen tegen Anderlecht. Na wat ik al gelezen had in de kranten had ik toch meer verwacht. Is minstens een jaar te vlug uit Brugge vertrokken. Hopelijk komt hij nu niet op een zijspoor, want dat zou nefast kunnen zijn voor zijn loopbaan. Veel van die jonge spelers worden opgejaagd door hun omgeving voor het snelle geldgewin. Langzaam rijpen en ervaring op doen in een warm nest dat heeft een jonge gast nodig.
 • Bert Van Geffen

  2 maanden geleden
  Hoogtijd dat ze die trainer op de keien zetten en Abracadabra het roer in handen geven.
 • Jurgen Goeman

  2 maanden geleden
  Velen hebben de Match niet gezien volgens mij deze krant lijkt het er op dat het Cdk zijn fout is als Milan verliest Speelde een degelijke match net zoals Saelemakers maar als de verdediging kaas met gaten is en de Keeper geen bal kan tegenhouden net zoals de spelmaker die geen enkele pas naar voor geeft ! Rebic op de flank het ene balverlies na het andere maar het is natuurlijk makkelijker om jonge belgische spelers te bashen zoals deze krant
 • David Lievens

  2 maanden geleden
  Milan is ook zonder CDK een ramp. Nogal logisch dat hij als jonge nieuwkomer in het moeras zakt. Iemand vergelijkt met Haaland, die jongen speelt bij City, daar wordt je door meerdere toppers bediend. Ik doe niks af aan het talent van Haaland, maar aub geen appelen met peren vergelijken. Milan is een ploeg die vierkant draait. Saelemaekers was vorig jaar erg goed, dit jaar onzichtbaar. De reden is simpel, het draait voor geen meter in dat team.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.