REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
AC Milan MIL
4
EINDE
2
Udinese UDI
 • 11' Goal Theo Hernandez
 • 15' 68' Goal Ante Rebic
 • 46' Goal Brahim Díaz
 • Rodrigo Goal 2'
 • Adam Masina Goal 45'+4'

De Ketelaere geeft visitekaartje af bij debuut en ziet doelpunt afgekeurd worden, coach Pioli: “Positieve indruk”

Serie ACharles De Ketelaere vierde net zoals Divock Origi zijn debuut in de Serie A. CDK gaf zijn visitekaartje af bij zijn invalbeurt en zag in het slot zelfs een doelpunt afgekeurd worden. AC Milan haalde het met 4-2 van Udinese.

13 reacties

 • Gaby Vercruysse

  1 maand geleden
  SUPER Charles, Proficiat U stond er direct en veel genot gewenst bij uw nieuwe ploeg. Ik kom zeker en vast eens kijken tijdens Marie haar verblijf in Milaan. Groeten Gaby Vercr
 • Norman Kamosi

  2 maanden geleden
  Ik ben een grote fan van AC Milan,ik had gisteren de wedstrijd tegen Udinese op tv gekeken, wat een wedstrijd, ik had er van genoten, er zijn drie Belgen nu bij Milan,dat doe mij denken in de tijd dat zij drie Nederlanders in de ploeg hadden(Van Basten,Gullit,en Rijkaard),hopelijk wordt AC Milan met onze drie landgenoten terug kampioen,en wie weet de champions league winnen ,de serie A is een topcompetitie.
 • Ivan Beelaert

  2 maanden geleden
  Heb de wedstrijd gevolgd ,Milan is een goeie ploeg met vast 4-2-3-1 systeem waar De Ketelaere op positie 10 een zeer goeie invalbeurt maakte ,scoort zelfs maar doelpunt wordt niet gevalideerd.Wie hem zag spelen de laatste 25' moet niet meer overtuigd worden van zijn talent .
 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Ik denk en vermoed dat Charels daar niks moet leren. Wie het hem bezig gezien heeft kan alleen vaststellen dat hij daar precies al drie jaar voetbalt. Nu drie RD bij Milan, 't is hecht een weelde voor Milan. Het grootste probleem is natuurlijk dat je niet gemakkelijk een andere spelers er uit speelt, waren het allemaal Italianen kom je gewoon niet in de ploeg, ook Dries M. heeft dat geluk gehad een mengeling van nationaliteiten dat geeft mogelijkheden. Maar Charels heeft het prefect gedaan.
 • Ilse Huyghe

  2 maanden geleden
  Amai, zeer goede invalbeurt van cdk. Alsof hij reeds jaren meespeelt in Milan
 1. Francesco Totti scheidt van Ilary Blasi: “Ik stopte met voetbal, verloor mijn vader en raakte in een depressie, maar zij was er niet voor mij”
  Time-Out
  9

  Francesco Totti scheidt van Ilary Blasi: “Ik stopte met voetbal, verloor mijn vader en raakte in een depressie, maar zij was er niet voor mij”

  Francesco Totti (45) heeft al leukere tijden gekend, nadat hij in 2017 het voetbal vaarwel zei. Twee jaar geleden zijn papa Enzo verloren aan de gevolgen van Covid-19, waarna de AS Roma-legende in een depressie sukkelde. Zelf twee weken lang zware corona gehad en in juli van dit jaar uit elkaar met zijn vrouw Ilary Blasi (41), met wie hij drie kinderen heeft. Totti: “Zij was er in die moeilijke periode niet voor mij.” Een vechtscheiding wacht.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.