De trip naar Madagaskar werd er dus eentje die Ally Samatta (links) zich nog lang zal herinneren.
Volledig scherm
De trip naar Madagaskar werd er dus eentje die Ally Samatta (links) zich nog lang zal herinneren. © Belga/RV

De interlandbreak die Ally Samatta nog even zal bijblijven: gewapende soldaten vallen spelershotel binnen omdat ze denken dat hij Covid-19 heeft

Buitenlands voetbalHet leger van Madagaskar kwam eraan te pas. Volgens hen testten drie spelers van Tanzania positief op Covid-19. Onder hen Ally Samatta (28) van Antwerp. Maar was het wel allemaal waar?

0 reacties

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Kritiek neemt toe na wanprestatie, want de Lukaku van Chelsea is niet die van Inter: “Wij kunnen niet als Inter spelen”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  65

  Kritiek neemt toe na wanpresta­tie, want de Lukaku van Chelsea is niet die van Inter: “Wij kunnen niet als Inter spelen”

  In Londen loopt een trainer rond die perfect weet hoe je het beste in Romelu Lukaku naar boven brengt. 50 kilometer verderop piekert een collega zich suf. Een spits van 115 miljoen heeft het aanvallend probleem voorlopig niet opgelost en een wanprestatie tegen Manchester City heeft de kritiek op ‘Big Rom’ alles behalve doen verstommen. Een analyse met de stemmen van zijn kritische trainer Thomas Tuchel en mentor Antonio Conte. De Lukaku van Inter versus die van Chelsea: zoek de verschillen.