Messi vloog bij z'n terugkeer in Argentinië meteen in de armen van z'n vrouw Antonella Roccuzzo.
Volledig scherm
Messi vloog bij z'n terugkeer in Argentinië meteen in de armen van z'n vrouw Antonella Roccuzzo. © AFP

De innige omhelzing die de wereld rondgaat: Messi krijgt warm welkom in Argentinië na Copa América-triomf

Buitenlands voetbalAls er iemand is die weet wat dit voor hem betekent, dan zij wel. Antonella Roccuzzo, de jeugdliefde en intussen vrouw van Lionel Messi, wachtte de aanvaller na de Copa América-triomf op bij z’n terugkeer in Argentinië. Het kwam in Rosario al snel tot een innige omhelzing - hartverwarmende beelden die de wereld rondgaan.

8 reacties

 • karl van dyck

  2 maanden geleden
  Quarantaine,afzondering of is dat hier niet van tel overheid. Maar moet wel zeggen, mooi hoe de liefde eraf spat. Geweldige persoon als mens en als voetballer en achter iedere sterke man staat een sterke vrouw.
 • van Dessel Wim

  2 maanden geleden
  Groot voetballer ... Zie je ook uitermate zelden een zware overtreding maken of iemand in de de vernieling stampen zoals zovelen ... Respect !
 • Max Illens

  2 maanden geleden
  Mooi! Niets dan liefde en geluk vanwege zijn familie, vrienden en een ganse natie! Absoluut verdiend.
 • jan de bruyne

  2 maanden geleden
  Gewoon prachtig
 • Elke De Vleeschouwer

  2 maanden geleden
  Ongelofelijk hoe bijna 1 kerel een gans land kan doen daveren van geluk.
 1. Meteen een tweeklapper! Lukaku opent ook op Stamford Bridge zijn rekening en helpt Chelsea met fraaie goals aan zege tegen Aston Villa
  Premier League
  16

  Meteen een tweeklap­per! Lukaku opent ook op Stamford Bridge zijn rekening en helpt Chelsea met fraaie goals aan zege tegen Aston Villa

  Twee kansen, twee goals: dat was kort samengevat de wedstrijd van Romelu Lukaku tegen Aston Villa. De Rode Duivel opende al vroeg de score, waarna hij helemaal aan het gaatje op fraaie wijze de 3-0-eindstand op het bord ramde. Chelsea staat zo met tien punten uit vier wedstrijden naast Manchester United aan de leiding. Morgen kunnen ze wel nog het gezelschap krijgen van Liverpool en Everton.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.