Vanheusden in een luchtduel met Inter-verdediger Bastoni.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanheusden in een luchtduel met Inter-verdediger Bastoni. © Photo News

De harde leerschool: degelijk debuut Vanheusden overschaduwd door vier tegengoals en clubperikelen

Serie ADe harde leerschool dan maar. Als de vuurdoop van Zinho Vanheusden in de Serie A tegen Inter maar geen voorbode wordt voor een moeilijk seizoen. De trainer van Genoa ziet een elftal dat niet klaar is. Supporters viseren zijn eigenaar. Bij de nieuwe club van Vanheusden zit er meteen wat fout. Implosie- en explosiegevaar.

4 reacties

 • geert ghillemijn

  1 jaar geleden
  blij dat we er nog 16 miljoen voor hebben gekregen zal nooit mee kunnen in inter milaan
 • moons fons

  1 jaar geleden
  Werd gewoon voorbijgelopen. Is van het niveau Verschaeren ; véél te licht voor Top ; goed genoeg voor onze kompetitie ! Maar ja hij is geen paars-wit speler hé Martinez !
 • Bart Jaspers

  1 jaar geleden
  Duidelijk te licht voor dit niveau. Zwaar overroepen speler.
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Gelukkig noemt Vanheusden geen Delcroix of Cobbaut, dan was hij met de grond gelijk gemaakt.
 1. Manchester United zal “nodige stappen ondernemen” na explosief interview Ronaldo, die bevestigt dat hij voor 350 miljoen naar Saoedi-Arabië kon
  Buitenlands Voetbal
  23

  Manchester United zal “nodige stappen ondernemen” na explosief interview Ronaldo, die bevestigt dat hij voor 350 miljoen naar Saoedi-Ara­bië kon

  Ook in het tweede deel van zijn felbesproken interview met Piers Morgan pakte Cristiano Ronaldo uit met enkele opmerkelijke uitspraken. Zo vertelde de Portugees dat hij een aanbod van 314 miljoen pond - zo’n 350 miljoen euro - uit Saoedi-Arabië weigerde, schonk hij ook klare taal over z’n toekomst bij Manchester United én vergeleek hij zichzelf met... een aardbei. Intussen liet Manchester United weten “de nodige stappen te ondernemen”.
 2. INTERVIEW. Recordkeeper Tim Howard na WK 2014 tegen België duimt dat vriend Lukaku nog impact heeft in Qatar: “België heeft zijn ervaring en goals nodig”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Recordkee­per Tim Howard na WK 2014 tegen België duimt dat vriend Lukaku nog impact heeft in Qatar: “België heeft zijn ervaring en goals nodig”

  Zijn WK-record van zestien saves in VS-België (1-2) op het WK 2014 maakte Tim Howard tot nationale held en internetlegende: zou de VS hem benoemen tot minister van Defensie? Howard blikt terug en spreekt exclusief over het WK in Qatar waar hij nu vurig hoopt dat zijn vriend en ex-ploegmaat Romelu Lukaku alsnog impact kan hebben: “Romelu is een teddybeer met power.”