Youri Tielemans.
Volledig scherm
PREMIUM
Youri Tielemans. © AFP

De ereronde van Youri Tielemans: jacht op een afscheidstrofee en transfer is ingezet

Buitenlands voetbalDe Conference League was niet het podium waarop hij had gehoopt te schitteren. In afwachting van een groter toneel maakt Youri Tielemans (24) er het beste van. De jacht op een afscheidstrofee  en een transfer is ingezet. Waar leidt zijn ereronde aan Leicester City naartoe?

14 reacties

 • Hans Torbeyns

  2 maanden geleden
  Hij is wel vaste waarde inde primaire League. Niet onze beste duivel maar iemand moet toch iets in hem zien
 • eric meers

  2 maanden geleden
  Weet nog steeds niet waarom er mensen zijn die hem een goede voetballer vinden , tijdens de wedstrijd heeft hij maar 20 ballen geraakt , 5 duels verloren en enorm veel met zijn armen gezwaaid en gewezen waar iedereen volgens hem moest staan ,zelf was hij overal behalve daar waar hij moest zijn .
 • Rudi Van Daele

  2 maanden geleden
  Heeft mij gisteren opnieuw niet geimponeerd.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Youri is een rasecht Neerpede product wat meteen de jaloezie doet toenemen. Maakte al bij elke transfer een mooie stap voorwaarts tot spijt van wie het benijdt. Zal ook in Qatar broodnodig zijn op ons middenveld. Heeft het spelinzicht en de traptechniek om zijn rol maximaal te spelen.
 • rik casteleyn

  2 maanden geleden
  Kan meespelen met het trage spel van Anderlecht . Is ook goed om te tonen wat de anderen moeten doen maar is zelf nooit op de juiste plaats . Goed voor Russische kompetitie .
 1. "Als Lukaku Inter aan 20ste titel helpt, wordt hij weer onsterfelijk”: Italiaanse journalisten kaderen opvallend initiatief van ultra’s
  Serie A
  37

  "Als Lukaku Inter aan 20ste titel helpt, wordt hij weer onsterfe­lijk”: Italiaanse journalis­ten kaderen opvallend initiatief van ultra’s

  Als het van de ultra’s van Inter afhangt, zal Romelu Lukaku niet onmiddellijk met alle liefde van de wereld worden overladen bij zijn terugkeer. Want zijn “verraad” door vorige zomer naar Chelsea te verkassen, dat is supportersgroep De Curva Nord nog niet vergeten. “Hij werd hier behandeld als een koning, nu is hij een speler zoals zovelen.” Italiaanse voetbaljournalisten die de club volgen, begrijpen het initiatief, maar zeggen ook: “Het kan snel keren.”
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?