Jurgen Klopp tijdens de vernederende nederlaag bij Wolves. Ook de Liverpool-coach vindt geen oplossing.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Klopp tijdens de vernederende nederlaag bij Wolves. Ook de Liverpool-coach vindt geen oplossing. © AFP

De burn-out van Liverpool uitgelegd: als zelfs trainer Jürgen Klopp op de verkeerde schiet...

Premier LeagueJürgen Klopp is prikkelbaar. Zijn elftal oogt lichamelijk en geestelijk uitgeput. Zijn verdedigers worstelen met hun focus. Nederlagen in de Premier League stapelen zich op. Liverpool FC vertoont alle symptomen van een burn-out. In de zoektocht naar de oorzaak voor die overspanning wordt een onderwerp best gemeden: ‘Don’t mention the doppelgänger’. Of hoe verhalen over de ‘dubbelganger’ van Klopp voor commotie zorgen.

 1. ‘Zaak-Negreira’ beroert: Real Madrid zet aanval in op FC Barcelona, ex-ref slaat hard terug naar preses Pérez
  La Liga
  11

  ‘Zaak-Negreira’ beroert: Real Madrid zet aanval in op FC Barcelona, ex-ref slaat hard terug naar preses Pérez

  Het spel zit op de wagen in La Liga nu FC Barcelona door het parket is aangeklaagd in de ‘zaak-Negreira’. Dat is een ex-scheidsrechtersbaas die in de zak van Barça zou gezeten hebben. Real denkt aan stappen tegen de huidige competitieleider en bracht op zijn eigen tv-station een video rond controversiële beslissingen van ex-ref Clos Gómez in het voordeel van FC Barcelona. Tot woede van een andere ex-ref, Iturralde González. Hij doet op zijn beurt een boekje open over Real en zijn voorzitter Florentino Pérez.
 2. Het brein van Man United-coach Erik ten Hag brengt ook Jumbo-Visma in beweging: “Nemen beslissingen die voorheen niet werden genomen”
  PREMIUM
  VOETBAL/WIELRENNEN

  Het brein van Man Uni­ted-coach Erik ten Hag brengt ook Jum­bo-Vis­ma in beweging: “Nemen beslissin­gen die voorheen niet werden genomen”

  Bij Jumbo-Visma lenen ze het brein van Erik Ten Hag (53) wel eens. De wielerploeg steekt niet weg dat de coach van Manchester United een inspirator is. Een ‘tekentafeltrainer’ die weet wat winnen is, maar ook hoe een team Cristiano Ronaldo of Tadej Pogacar kan neutraliseren. De winnaars van afgelopen weekend maken mekaar sterker - United won zijn eerste prijs sinds 2017, Jumbo twee voorjaarskoersen. Een inkijk in de kruisbestuiving tussen de Nederlandse trainer van de Engelse topclub en de ploeg van Wout van Aert: “Met complimenten win je geen prijzen.”
 3. Wanneer (en hoe) plaats je je nieuwe terras? “De markt stabiliseert zich terug en dat geldt ook voor de prijzen”
  Livios

  Wanneer (en hoe) plaats je je nieuwe terras? “De markt stabili­seert zich terug en dat geldt ook voor de prijzen”

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.