Volledig scherm
© AFP
2
EINDE
0
 • Ilkay Gündogan 14'
 • Ferrán Torres 55'

De Bruyne en Man City houden de punten thuis tegen Newcastle, Gundogan en Torres scoren

Premier LeagueManchester City is in de Premier League naar de vijfde plaats gestegen. De ploeg van trainer Pep Guardiola won met 2-0 van Newcastle United. Rode Duivel Kevin De Bruyne speelde de hele match.

0 reacties

 1. ‘La Remontada’, zonder twijfel een van de meest heroïsche voetbalmatchen uit de geschiedenis: “We werden allemaal half zot”
  Play
  Champions League
  6

  ‘La Remontada’, zonder twijfel een van de meest heroïsche voetbalmat­chen uit de geschiede­nis: “We werden allemaal half zot”

  Een mirakel, een wonder, de gekste of strafste Champions League-wedstrijd ooit... Het zijn maar een paar beschrijvingen voor wat er zich op 8 maart 2017 afspeelde in Camp Nou. Spektakel op, maar zeker ook naast het veld: Nicolas Sarkozy, gewezen president van Frankrijk en notoir PSG-fan, werd uit de tribunes gezet, Thiago Motta reed na de zware nederlaag met zijn wagen een fan aan en achteraf bleek een muzikant in de straten van Barcelona profetisch te zijn. Vanavond staan beide topteams weer lijnrecht tegenover elkaar. Wordt ook deze dubbele confrontatie er eentje voor de geschiedenisboeken?
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"