Daar is ‘Big Rom’: Romelu Lukaku komt met privéjet aan in Londen om transfer helemaal af te ronden

Buitenlands voetbalRomelu Lukaku is in Londen. Hij landde zopas op de luchthaven van Biggin Hill. Tot de vooravond wachtte hij in Nice op groen licht om af te reizen naar zijn nieuwe club. Toen hij het signaal kreeg dat z’n vervanger Edin Dzeko zijn krabbel had gezet bij Inter, stapte ‘Big Rom’ het vliegtuig op. Zo is het niet lang meer wachten tot de transfer van 115 miljoen euro wordt aangekondigd. 

24 reacties

 • patrick libotton

  4 maanden geleden
  Ala Europa we nu eens een belasting van 15% op transfergelden zouden verplichten, zou deze klucht al wat meer hapbaar zijn! En dan nog niet gesproken van RSZ op het volledig loon (25% door de club en 13,04% door de werknermer/voetballers ) of als zelfstandige 20% ...zou een mooie vooruitgang betekenen.
 • Veronique Matthijs

  4 maanden geleden
  @ronny cypers gy zyt prcs nen echte voetbalfanaat die alle matchen van lukaku al bekeken heeft
 • GILLIS VAN LAETHEM

  4 maanden geleden
  BTW aanrekenen van 21 % moest verplicht zijn in gans Europa op verkoop voetballers maar daar word wijselijk over gezwegen
 • chris eeckhout

  4 maanden geleden
  Hoogtijd om de voetballers en ander sport / grootverdieners op dezelfde wijze te belasten en allerhande bijdragen te doen betalen zoals iedere doorsnee - modale belastingbetaler!
 • Jos Verdonck

  4 maanden geleden
  Jan Roelants, hoe zou je zelf zijn? Denk je dat ze nog veel om de sport geven? Rijk zijn en de toekomst van de familie voorzien is hun hoogste doel en ze hebben groot gelijk!