Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Cry For Me, Argentina: finale Copa Libertadores met scha en schande naar Madrid verhuisd

Copa LibertadoresNiets in het internationale voetbal is zo intens als een River Plate-Boca Juniors, de twee erfvijanden uit dezelfde wijk in Buenos Aires. Zondag spelen zij de terugwedstrijd (heen 2-2) in de finale van de Copa Libertadores - de Zuid-Amerikaanse Champions League - in het stadion van... Real Madrid. Hoe dat komt? Omdat het passionele Argentijnse topvoetbal maar niet uit het verderf geraakt.

  1. Corona haalde Belgische profvoetballer maanden uit roulatie en deed hem zelfs op intensieve zorg belanden: “Plots werd ik héél ziek. Het was bizar”
    Play
    Buitenlands voetbal

    Corona haalde Belgische profvoet­bal­ler maanden uit roulatie en deed hem zelfs op intensieve zorg belanden: “Plots werd ik héél ziek. Het was bizar”

    Applaus op het trainingsveld bij het Nederlandse Willem II deze voormiddag. Daar werd Elton Kabangu, een 22-jarige Belgische profvoetballer, opnieuw verwelkomd door zijn ploegmakkers. Kabangu (onder meer ex-AA Gent) werd drie maanden geplaagd door het coronavirus en belandde zelfs in het ziekenhuis, op de afdeling intensieve zorg.