Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Cristiano Ronaldo niet opgezet met uitspraken hoofdredacteur ‘France Football’: “Dit is onaanvaardbaar”

Buitenlands voetbalIn aanloop naar het jaarlijkse voetbalgala om de Gouden Bal, vanavond in Parijs, heeft Cristiano Ronaldo hard uitgehaald naar Pascal Ferré, de hoofdredacteur van het organiserende magazine France Football. Volgens de vijfvoudige winnaar van de ereprijs heeft de Fransman leugens over hem verspreid.

6 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Ronaldo heeft voor meer dan 200% meer dan gelijk ...👍 Schande dat Messi die trofee won 👎 Alleen Lewandowski verdiende die ballon D'or ! Het wordt net als bij de eurosongfestival tegenwoordig : trek op niets meer ! Die trofee is niet meer geloofwaardig helaas ...
 • Freddie Lamers

  1 jaar geleden
  Een beetje zoals de oscars in Hollywood. Zichzelf prijzen laten uitreiken door hun organisatie.
 • Jean Sabbe

  1 jaar geleden
  Voelde gewoon de bui al hangen.
 • Marc Maes

  1 jaar geleden
  Misschien is de 7de van Messi niet echt verdiend maar het blijft mooi dat deze clown er nu 2 minder heeft.
 • Danielle De neef

  1 jaar geleden
  Topreactie !
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 1. Ambras bij Everton na kansloze nederlaag: Iwobi geeft truitje aan meegereisde fan, maar die gooit dat doodleuk terug op het veld
  Play
  Buitenlands voetbal
  1

  Ambras bij Everton na kansloze nederlaag: Iwobi geeft truitje aan meegereis­de fan, maar die gooit dat doodleuk terug op het veld

  Het is opnieuw niet het seizoen van Everton. De Engelse traditieclub ging zaterdag voor de tweede keer in vier dagen met de billen bloot op het veld van Bournemouth en staat maar net boven de degradatieplaatsen. De woedende meegereisde fans vroegen de spelers dan ook om uitleg, waarop Alex Iwobi een van probeerde te sussen door zijn truitje af te geven. Maar hij kreeg niet de reactie die hij wellicht in gedachten had...
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.