Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo. © Action Images via Reuters

Cristiano Ronaldo, die wil vertrekken bij Manchester United, laat voor het eerst van zich horen: “De media vertellen veel leugens”

Buitenlands voetbalEr is al veel gezegd en geschreven over zijn vertrekwens bij Manchester United, maar één stem werd nog niet gehoord: die van Cristiano Ronaldo (37) zelf. Tot nu. In een weliswaar korte reactie op Instagram haalt de Portugese ster uit naar de media. “Van de 100 keer dat ik het nieuws haalde, klopte het maar 5 keer.”

19 reacties

 • Rob Vlam

  2 maanden geleden
  In verleden veel van genoten. Niet vergeten he. Er zijn er die op hans vanaken moeten kijken. Doe mij maar Ronaldo dan
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Ja hij kon ook de gemakkelijke weg pakken en bij psg heel jaar slapen en dan toch champions league spelen! Nee hij wil nog een uitdaging en is nog altijd veruit de beste van Manu
 • Luc Verbeek

  2 maanden geleden
  Ronaldo zoekt , uit eigen zakelijk belang , heel vaak de media op . Zij weten ook dat zij , door hem , gebruikt worden . Dan is't van 't zelfde laken een broek . Dus moet hij niet zagen hierover . Trouwens voor een loon van € 550 000 mag men iets overhebben . Vind hem wel een fantastische topvoetballer .
 • Erwin Van Caekenberghe

  2 maanden geleden
  Heel grote speler , heeft alles gewonnen !🙌 Tijd om terug te keren waar alles begon ! Sporting Portugal Lissabon En misschien later in de directiekamer van de club
 • Marc Baeyens

  2 maanden geleden
  Zijn carrière is over. Dat beseft hij toch?
 1. Eden versus de ‘big data’: waarom coach Ancelotti voorzichtig zal omspringen met ‘basisspeler’ Hazard
  PREMIUM
  Real Madrid

  Eden versus de ‘big data’: waarom coach Ancelotti voorzich­tig zal omspringen met ‘basisspe­ler’ Hazard

  Een eerste basisplaats in 231 dagen is een feit. Zondagmiddag startte hij in La Liga tegen Mallorca, maar veel meer speelminuten zal zijn trainer hem voorlopig niet beloven. Zelfs nu bij Real het angstzweet is uitgebroken wegens de blessure van sterkhouder Karim Benzema, wil dat niet zeggen dat Eden Hazard (31) de komende weken vrij spel zal krijgen. Een verhaal over data, algoritmen, ogen, brein en een wijsheid van Einstein.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.