Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo. © Action Images via Reuters

Cristiano Ronaldo, die wil vertrekken bij Manchester United, laat voor het eerst van zich horen: “De media vertellen veel leugens”

Buitenlands voetbalEr is al veel gezegd en geschreven over zijn vertrekwens bij Manchester United, maar één stem werd nog niet gehoord: die van Cristiano Ronaldo (37) zelf. Tot nu. In een weliswaar korte reactie op Instagram haalt de Portugese ster uit naar de media. “Van de 100 keer dat ik het nieuws haalde, klopte het maar 5 keer.”

19 reacties

 • Rob Vlam

  4 maanden geleden
  In verleden veel van genoten. Niet vergeten he. Er zijn er die op hans vanaken moeten kijken. Doe mij maar Ronaldo dan
 • Anthony Peeters

  4 maanden geleden
  Ja hij kon ook de gemakkelijke weg pakken en bij psg heel jaar slapen en dan toch champions league spelen! Nee hij wil nog een uitdaging en is nog altijd veruit de beste van Manu
 • Luc Verbeek

  4 maanden geleden
  Ronaldo zoekt , uit eigen zakelijk belang , heel vaak de media op . Zij weten ook dat zij , door hem , gebruikt worden . Dan is't van 't zelfde laken een broek . Dus moet hij niet zagen hierover . Trouwens voor een loon van € 550 000 mag men iets overhebben . Vind hem wel een fantastische topvoetballer .
 • Erwin Van Caekenberghe

  4 maanden geleden
  Heel grote speler , heeft alles gewonnen !🙌 Tijd om terug te keren waar alles begon ! Sporting Portugal Lissabon En misschien later in de directiekamer van de club
 • Marc Baeyens

  4 maanden geleden
  Zijn carrière is over. Dat beseft hij toch?