Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo. © Photo News

“Cristiano komt nooit meer terug naar Madrid”: Real-voorzitter Pérez over Ronaldo, Zidane en Mbappé

Buitenlands voetbalReal-voorzitter Florentino Pérez sprak in de voetbalshow ‘El Chiringuito’  niet enkel over zijn coup met de Super League, maar kreeg ook enkele hete Madrileense hangijzers voor de voeten geworpen. Over Mbappé, Zidane, Ramos en Ronaldo. “Hij komt nooit meer terug naar Real.” 

7 reacties

 • dretie munkies

  3 weken geleden
  Dat hij Ronaldo niet meer terug wil is de logica zelve. En dat hij Zidane de deur uit wijst ook !
 • Polutnik Ronald

  3 weken geleden
  Ronaldo gaat stilletjes op pensioen , want zijn bankrekening staat op plus één miljard euro's . Dus tijd om te stoppen , zo zal Messi ook stilletjes aan gaan stoppen want zijn bankrekening staat ook al bijna of zelfs erover de één miljard euro's .
 • Patrick Vriends

  3 weken geleden
  Real zonder Courtois is niets .Juventus met Ronaldo geen enkele prijs goede transfer.
 • Kevin Peigneur

  3 weken geleden
  Niets afdoende aan Courtois, hij is belangrijk maar zonder doelpunten (en die maakt courtois dus niet) zou het er ook niet zo goed uit zien :)
 • Bruno willems

  3 weken geleden
  Moest iedereen 10% procent inleveren ze zouden het nog nooit voelen met hun megacontracten maar ja nooit genoeg is nooit genoeg en de werkmens ploegde voort en betaal hun loon met hun abonnementen
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei