Dessers in Marseille.
Volledig scherm
Dessers in Marseille. © Photo News
Olympique Marseille OM
0
EINDE
0
Feyenoord FEY

CONFERENCE LEAGUE. Feyenoord houdt stand in Marseille en speelt finale tegen AS Roma

Conference LeagueAS Roma-Feyenoord. Dat wordt op woensdag 25 mei de finale van de Conference League in de Albanese hoofdstad Tirana. Cyriel Dessers versus José Mourinho.

8 reacties

 • Johnny van Steerteghem

  2 maanden geleden
  Hopelijk kan Mourinho beker pakken Zal weer mooi zijn voor zijn rijk gevulde kast
 • Jean Paul Heck

  2 maanden geleden
  En dit is de nummer 3 van NL. Zegt alles over het enorme klasseverschil tussen het Nederlands en Belgisch voetbal
 • Jan Wybo

  2 maanden geleden
  Kunnen er hier een punt aan zuigen
 • Hans Oxida

  2 maanden geleden
  Magnifiek wat Feyenoord klaarspeelt. Het Nederlandse topvoetbal is toch van een heel ander allooi dan het onze. Ik zie geen enkele Belgische club dit nog maar van ver benaderen. De Bene liga was een heel slecht idee wegens het heel grote klasseverschil. Of willen we misschien steeds genoegen nemen met een vierde plek?
 • Willem Leeuw

  2 maanden geleden
  De club met het kleinste budget van de 4 halve finalisten. Ongelofelijk knap dat ze überhaupt zo ver zijn gekomen. Nu nog efkes die beker pakken.
 1. "Als Lukaku Inter aan 20ste titel helpt, wordt hij weer onsterfelijk”: Italiaanse journalisten kaderen opvallend initiatief van ultra’s
  Serie A
  37

  "Als Lukaku Inter aan 20ste titel helpt, wordt hij weer onsterfe­lijk”: Italiaanse journalis­ten kaderen opvallend initiatief van ultra’s

  Als het van de ultra’s van Inter afhangt, zal Romelu Lukaku niet onmiddellijk met alle liefde van de wereld worden overladen bij zijn terugkeer. Want zijn “verraad” door vorige zomer naar Chelsea te verkassen, dat is supportersgroep De Curva Nord nog niet vergeten. “Hij werd hier behandeld als een koning, nu is hij een speler zoals zovelen.” Italiaanse voetbaljournalisten die de club volgen, begrijpen het initiatief, maar zeggen ook: “Het kan snel keren.”