Volledig scherm
© REUTERS

Clarence Seedorf: “Donkere trainers krijgen geen kans in het voetbal”

Buitenlands voetbalClarence Seedorf krijgt vanwege zijn donkere huidskleur geen aanbiedingen om trainer te worden bij een club. Dat zegt de oud-speler van Ajax, Real Madrid, Inter Milaan en AC Milan in de Italiaanse krant Gazzetta dello Sport. 

12 reacties

 • Luc Cleynhens

  4 dagen geleden
  Laps, gaan we weer die toer op ????? stop aub met dat zwartwit gedoe. Als je bekwaam bent zal je wel trainer worden !!!!
 • piet devlieger

  5 dagen geleden
  We zijn weer vertrokken. Binnenkort moet je een minder goede trainer in dienst nemen omwille van zijn huidskleur. Als de gekleurde trainer beter is dan de anderen zal hij wel de job krijgen.
 • Luc Janssens

  5 dagen geleden
  Als men een toptrainer is, kijkt men niet naar de kleur.
 • HENDRIK WECKSELER

  5 dagen geleden
  Anderlecht kan nog een grote naam gebruiken zonder ervaring dat is toch de filosofie en in België hebben we leye toch bij standard al moet ik wel zeggen dat er inderdaad weinig trainers zitten op de bank van de 1ste divisie clubs in Europa zou inderdaad best anders mogen kijk naar Rijkaard bij toen het beste barca ooit
 • Christiaan GOETHALS

  5 dagen geleden
  Probeer eens in België, Clarence . We hadden hier Stanley Menzo en nu Mbaye Leye . Je was een voetballer naar mijn hart, je hoefde zelfs niet te lopen om goed te zijn.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"