's Ochtends poseerde Dries nog met zoontje Ciro Romeo voor de lens van mama Kat, 's avonds ging het stel Napoli aanmoedigen.
Volledig scherm
's Ochtends poseerde Dries nog met zoontje Ciro Romeo voor de lens van mama Kat, 's avonds ging het stel Napoli aanmoedigen. © RV/Instagram

“Ciro, Ciro!”: Dries Mertens, die heldenonthaal krijgt bij terugkeer naar Napoli, feest mee na dolle wedstrijd

Champions LeagueVoor het eerst keerde hij terug naar het stadion als toeschouwer. Dries Mertens kwam gisteren een kijkje nemen tijdens Napoli-Liverpool. De Rode Duivel zag hoe zijn ex-team liefst vier keer scoorde, waarna hij ook deelde in de feestvreugde.

14 reacties

 • ludo verbist

  3 maanden geleden
  begrijp totaal niet waarom hij niet in Napels is gebleven, er is meer in het leven dan GELD
 • Martine Geerts

  3 maanden geleden
  Toppie. Blijft mijn favoriete voetballer!!!
 • Andrea Erwin

  3 maanden geleden
  In Italië eren ze hun helden nog. Prachtig!
 • Emma Kamenistyy

  3 maanden geleden
  't Is tekenend voor de huidige mentaliteit dat voetballende jongetjes verafgood worden. En waarom? Omdat ze er miljoenen en miljoenen mee verdienen. De mensheid heeft zich serieus verlaagd, het hoogtepunt ligt ver achter ons.
 • pierre samaey

  3 maanden geleden
  Napoli is zijn leven, dat hij nu in een dictatuur als Turkije speelt met dictator Erdogan aan de top vind ik jammer. Hij moest niet meer voor het geld kiezen en had voor menselijkheid kunnen kiezen. Maar ja geld regeerd de wereld.
 1. Op zoek naar de modelprof in Youri Tielemans, klaar voor het WK: “Ik denk dat hij het leuk vindt aanvoerder te zijn”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal

  Op zoek naar de modelprof in Youri Tielemans, klaar voor het WK: “Ik denk dat hij het leuk vindt aanvoerder te zijn”

  Een nieuw contract bij Leicester City zal Youri Tielemans (25) voorlopig niet tekenen, maar in zijn laatste maanden probeert hij wel op een andere manier een legacy na te laten. Een raket met de rechter als zijn signatuur, een voorbeeldige houding als zijn paraaf. Achtergrondverhaal met impressies vanop het oefencomplex in Leicester: waarom de Rode Duivel er het imago van een modelprof heeft.