PRESAT / AFP
Volledig scherm
© PRESAT / AFP

Chaos rond overname: ook Finse zakenman Thomas Zilliacus brengt bod uit op Manchester United

Buitenlands voetbalDe Finse zakenman Thomas Zilliacus heeft bevestigd dat hij een bod heeft uitgebracht om Manchester United te kopen. Zilliacus, oprichter en voorzitter van investeringsmaatschappij Mobile FutureWorks, staat aan het hoofd van de derde groep die publiekelijk belangstelling toont voor een overname van de Engelse topclub, na Sir Jim Ratcliffe en Sjeik Jassim bin Hamad Al Thani zoals persbureau PA woensdagavond meldde.

11 reacties

 • Werner Mertens

  3 maanden geleden
  De oliedollars uit het Midden-Oosten hebben het internationale voetbal al langer overgenomen. Fier moet je daar niet op zijn. Money rules en niet alleen in het voetbal!
 • Ivan De Munter

  3 maanden geleden
  En zeggen dat er mensen sterven in die landen om stadions te bouwen voor eenmalige tornooien. Waar is de ethiek die hier paal en perkaan stelt ? De fifa, eufa en andere bonden zouden toch eens in de spiegel moeten kijken en winstbejag limiteren om het sportieve terug te laten primeren. Ijdele hoop waarschijnlijk
 • Andy De Bock

  3 maanden geleden
  Hier gaan ze zeker niet investeren omdat men hier met verkommerde stadions zit buiten Gent, en probeer hier maar iets op te bouwen altijd is er een vereniging die protesteert om onbenulligheden .
 • Wim Wuytack

  3 maanden geleden
  Als er in de toekomst een sjeik of iets dergelijks Anderlecht zou overnemen stop ik direct met supporteren.
 • Bert Van Geffen

  3 maanden geleden
  Er zijn er die zich hier afvragen waarom die superrijke sheiks hier geen ploeg overnemen, poepsimpel geen interesse in de pintjesliga die in quasie geen waarde heeft in vergelijking tot de top 3 in Europa (Spanje, England, Duitsland) De Italiaanse competitie is ook aan het afglijden maar heeft nog duizenden kilometers voorsprong op de rest.