Mason Greenwood en een gehavende Harriet Robson.
Volledig scherm
Mason Greenwood en een gehavende Harriet Robson. © AP en Instagram Harriet Robson

Borgtocht van Man United-aanvaller Greenwood verlengd na verdenking van verkrachting

Buitenlands voetbalDe borgtocht van Manchester United-spits Mason Greenwood is verlengd tot midden juni, zo meldt de politie van Manchester. De 20-jarige Engelse voetballer werd op 30 januari aangehouden op verdenking van verkrachting en doodsbedreiging van zijn voormalige vriendin Harriet Robson, maar werd weer vrijgelaten op voorwaardelijke borgtocht.

9 reacties

 • Nic Jacops

  1 jaar geleden
  Het is zeker niet enkel het talent maar eerder het geluk om als voetballer door te breken. hij heeft een kans of a lifetime gekregen en meteen weer vergooid, sorry maar dan verdien je het niet. het zijn niet allemaal down to earth Kevin de bruyne's 1 van de weinige voetballers die zijn geld echt verdiend.
 • Michael Dimers

  1 jaar geleden
  Dat soort tuig kent niets anders. Beschaving is wel erg ver te zoeken !
 • Jan Daems

  1 jaar geleden
  Verstandige beslissing van Manchester-United. Laat die gast nu maar verkassen naar een huisje van bewaring met gratis kost en inwoon voor onbepaalde tijd, hij zal niet gemist worden.
 • Stefaan Cammans

  1 jaar geleden
  Alleen verliezers in dit verhaal.
 • Vanessa Nagels

  1 jaar geleden
  Dit kan echt niet in het gevang
 1. “Hij is nog steeds zo traag”: hoe confrontatie met Porto de toekomst van Romelu Lukaku en zijn Inter-coach kan bepalen
  PREMIUM

  “Hij is nog steeds zo traag”: hoe confronta­tie met Porto de toekomst van Romelu Lukaku en zijn In­ter-coach kan bepalen

  Zou het bikkelharde oordeel van zijn oud-voorzitter over Romelu Lukaku een thema zijn aan tafel? Gezellig zijn de lange middaglunches tussen staf en directie bij Inter steeds minder. Een crisis klopt aan de deur na twee onverwachte nederlagen in de Serie A. De return tegen Porto vanavond in de Champions League zal mee de toekomst bepalen van zijn coach, Simone Inzaghi. Achtergronden bij de malaise bij Inter: is er straks nog plaats voor ‘Big Rom’?
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Cristiano Ronaldo gaat opnieuw over de rooie, reactie na eerste wissel bij nieuwe club spreekt boekdelen
  23

  Cristiano Ronaldo gaat opnieuw over de rooie, reactie na eerste wissel bij nieuwe club spreekt boekdelen

  De frustraties liepen alweer hoog op bij Cristiano Ronaldo (38), na een sterke start niet in z’n beste doen bij Al-Nassr. Waren het vorige week nog het plagende publiek - “Messi, Messi”, klonk het - en het spel van zijn medespelers die voor irritatie zorgden, was het gisteravond de scheidsrechter. De Portugees werd ook voor het eerst vroegtijdig naar de kant gehaald. Let vooral op z’n gelaatsuitdrukking op de bank.