Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bologna-coach Sinisa Mihajlovic opnieuw naar ziekenhuis vanwege leukemie

Buitenlands voetbalBologna-coach Sinisa Mihajlovic, die sinds 2019 strijdt tegen leukemie, heeft op een persconferentie aangekondigd dat hij opnieuw in het ziekenhuis moet opgenomen worden aangezien er een risico bestaat op hervallen.

1 reactie

 • de Zeverghem Albert

  12 maanden geleden
  Sterkte man, wat een geweldige voetballer was hij.
 1. Mitrovic gaat in moment van totale razernij op Old Trafford zwaar in op ref: 3 rode kaarten in 40 seconden
  FA Cup
  4

  Mitrovic gaat in moment van totale razernij op Old Trafford zwaar in op ref: 3 rode kaarten in 40 seconden

  The Good, the Bad and the Ugly: Aleksandar Mitrovic heeft zich op Old Trafford nog maar eens in al zijn gedaantes getoond op Old Trafford. De Servische ex-spits van Anderlecht wacht een lange schorsing nadat hij ref Kavanagh fysiek belaagde. In één en dezelfde voor Fulham fatale fase, slikte het drie rode kaarten en werd de comeback van Manchester United in de FA Cup ingezet. Van 0-1 naar 3-1. In de halve finales op Wembley neemt Man United het op tegen Brighton. Man City - Sheffield United is de andere partij.
 2. “In Burnley heerst geen politiek, enkel voetbal”: op bezoek bij Vincent Kompany, architect van het succesverhaal van Burnley
  PREMIUM
  BUITENLANDS VOETBAL

  “In Burnley heerst geen politiek, enkel voetbal”: op bezoek bij Vincent Kompany, architect van het succesver­haal van Burnley

  Zonder de hulp van Josh, een alcoholverslaafde cocaïne-junkie, had ondergetekende woensdagnacht nooit meer op tijd het treinstation van Burnley gevonden. ‘Where you from?’, stamelde Josh. ‘Belgium.’ Josh gooide zijn armen (en zijn flesje Coors) ten hemel: ‘Belgium? Kompany! God save him!’ Wij waren deze week bij Vincent Kompany, Lord of Burnley FC, de sensatie in de Engelse tweede klasse. Wist u dat de aarde plat is?
 3. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.