Duim naar boven: Ronaldo doet teken dat hij het goed stelt terwijl hij de training van Portugal in Lissabon overschouwt.
Volledig scherm
Duim naar boven: Ronaldo doet teken dat hij het goed stelt terwijl hij de training van Portugal in Lissabon overschouwt. © EPA

Besmette Ronaldo keert terug naar Italië, hele selectie Juventus opnieuw in quarantaine

Buitenlands voetbalCristiano Ronaldo, die gisteren bij de Portugese selectie een positief testresultaat op Covid-19 kreeg, heeft vandaag het Portugese trainingscentrum in de rand van Lissabon verlaten. Hij vloog intussen met een privéjet terug naar Turijn, waar hij zijn quarantaine zal uitzitten. Ook de rest van de A-ploeg van Juventus zit trouwens in isolatie na een positieve test van Weston McKennie.

 1. Argentijns gerecht opent onderzoek naar nalatigheid bij dood Maradona, intussen lekt audiotape uit: “Een ambulance, het is dringend”
  Diego Maradona

  Argentijns gerecht opent onderzoek naar nalatig­heid bij dood Maradona, intussen lekt audiotape uit: “Een ambulance, het is dringend”

  Het Argentijnse gerecht heeft vrijdag een onderzoek geopend om te bepalen of er sprake is van nalatigheid bij het overlijden van Diego Maradona. Het parket wil nagaan of de voormalige topvoetballer de nodige zorgen kreeg. Ondertussen circuleren ook tapes waarop te horen is hoe Leopoldo Luque, de arts van Maradona, de hulpdiensten verwittigt. Hieronder het relaas.
 1. De spectaculaire zege van Beerschot tegen KV Mechelen
  Play

  De spectacu­lai­re zege van Beerschot tegen KV Mechelen

 2. Club komt niet verder dan gelijkspel bij Moeskroen
  Play

  Club komt niet verder dan gelijkspel bij Moeskroen