De schermutseling
Volledig scherm
De schermutseling © RV

Beelden van schermutseling tussen Neymar en model dat hem aanklaagt voor verkrachting gaan viraal

Buitenlands voetbalEr zijn beelden opgedoken van een schermutseling tussen Neymar en Najila Trindade, het 26-jarig model dat de Braziliaan beschuldigt van verkrachting. Op de video, die gebruikt wordt in het politieonderzoek, slaat de vrouw enkele keren naar de voetbalvedette, waarna ze zegt: “Ik ga je slaan, je weet wel waarom. Omdat je me gisteren hebt geslagen.” 

 1. Zwaar aangeslagen arts van Maradona, die politie over de vloer kreeg: “Verantwoordelijk voor zijn dood? Ik hiéld van hem”
  Play
  Voetbal

  Zwaar aangesla­gen arts van Maradona, die politie over de vloer kreeg: “Verant­woor­de­lijk voor zijn dood? Ik hiéld van hem”

  In het onderzoek naar mogelijke nalatigheid bij de dood van voetballegende Diego Maradona viel de Argentijnse politie gisteren binnen in het huis en kantoor van zijn persoonlijke arts Leopoldo Luque. Luque is officieel aangeklaagd, maar zei tijdens een emotionele persconferentie dat hij net “het onmogelijke heeft gedaan voor een patiënt die deed wat hij wou”.
 2. Dit is de vrouw die Neymar beschuldigt van verkrachting en een groot vraagteken achter zijn Copa America zet
  Copa America

  Dit is de vrouw die Neymar beschul­digt van verkrach­ting en een groot vraagteken achter zijn Copa America zet

  Al dagenlang is Brazilië, straks gastheer van de Copa America, in de ban van van een verkrachtingszaak rond sterspeler Neymar. De identiteit van de vrouw werd angstvallig geheim gehouden, maar volgens een bekende Braziliaanse blogger gaat het om Najila Trindade, een 26-jarig model. Zij dreigt ermee een video van de bewuste nacht naar buiten te brengen. Vrijdag wordt Neymar verhoord. Haalt hij de Copa America wel?
 1. Mourinho kraakt Europa League: "Groepsduels niet motiverend voor mijn spelers"
  Play

  Mourinho kraakt Europa League: "Groepsdu­els niet motiverend voor mijn spelers"

 2. Roberto Martínez over loting Nations League: "Ik geloof niet in revanche in het voetbal"
  Play

  Roberto Martínez over loting Nations League: "Ik geloof niet in revanche in het voetbal"