Balotelli liet van zich spreken met deze opvallende 'viering'.
Volledig scherm
Balotelli liet van zich spreken met deze opvallende 'viering'. © Twitter

Batshuayi (niet zo) bevoorrecht getuige van hoe Balotelli wraak neemt op man die hem ooit hersenloos noemde

Buitenlands voetbalZure avond voor Besiktas en Michy Batshuayi. De Rode Duivel gaf met zijn club een riante 3-0-bonus nog uit handen tegen Adana Demirspor. Het werd nog 3-3, onder meer na een doelpunt van Mario Balotelli, die de treffer op wel erg opvallende wijze vierde.

0 reacties

 1. Super League nog niet begraven: nieuw plan voorziet in “100% open Europese competitie” met subsidies voor bezoekende fans
  Buitenlands voetbal
  2

  Super League nog niet begraven: nieuw plan voorziet in “100% open Europese competitie” met subsidies voor bezoekende fans

  In het voorjaar leek de Super League met twaalf rebellerende Europese topclubs even snel begraven dan geboren. Maar achter de schermen werken Real, Barcelona en Juventus aan een alternatief plan, dat in Duitse media uitgelekt is: de ‘nieuwe Super League’ zou nu een open competitie nastreven die ook financieel wil tegemoetkomen aan bezoekende fans.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.