Frenkie de Jong.
Volledig scherm
Frenkie de Jong. © AFP

“Barcelona wil dat De Jong terugschakelt naar vorig contract na criminele activiteiten van vorig bestuur”

Buitenlands voetbalBarcelona wil dat Frenkie de Jong zijn huidige verbintenis met de club verscheurt en terugschakelt naar zijn oude, eerste contract bij de club. Bij het tekenen van zijn verlenging zou het vorige clubbestuur zich met “criminele activiteiten” hebben beziggehouden. Dat schrijft The Athletic. De club dreigt naar verluidt met een rechtszaak.

4 reacties

 • Jean Emare

  2 maanden geleden
  Niet voor niets dat grote competities ook meer CL-tickets krijgen. Anders was het een big issue. Terug naar vroeger.. 1 ploeg per land. Maar dat zal nooit nog terugkomen. Teveel geld mee gemoeid. Waar is den tijd van de 3 bekers.
 • Jan Wybo

  2 maanden geleden
  In België krijg je voor heel veel minder geen licentie, maar ja het is Barcelona, en de EU kijkt de andere kant op van schrik idem voor de UEFA
 • Koen Breems

  2 maanden geleden
  Al die grote clubs leven boven hun stand Ook Real Europese FairPlay is ver te zoeken Hoe kunnen kleinere clubs hier tegen concurreren Belgische clubs moeten eerst aantonen dat ze hun financiën in orde hebben voor het komende voetbalseizoen terwijl buitenlandse clubs grote schulden kunnen maken Eerlijk is het niet hé
 • Rob Verhey

  2 maanden geleden
  Hoe Barcelona met Frenkie omgaat, dat is pas crimineel. Frenkie heeft Barcelona in moeijk tijden geholpen met salarisvermindering en nu weigert Barcelona de gemaakte afspraken na te komen terwijl er 150 miljoen en nieuwe spelers wordt uitgegeven. Heel goed van La Liga om deze nieuwe spelers niet in te schrijven
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Waarom de transfersoap rond Kylian Mbappé deze zomer weer helemaal dreigt los te barsten
  BUITENLANDS VOETBAL
  1

  Waarom de transfer­soap rond Kylian Mbappé deze zomer weer helemaal dreigt los te barsten

  Maanden zag het ernaar uit dat Kylian Mbappé naar Real Madrid zou trekken. Tot de spits in mei plots zijn contract verlengde bij PSG tot 2025. Parijs haalde opgelucht adem: hun nationale trots zou zeker nog drie jaar in het truitje van PSG te bewonderen zijn. Maar niets blijkt minder waar, zo onthulde de Franse sportkrant ‘L’Equipe’: de transfersoap zou in de zomer wel eens kunnen herbeginnen.