Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Barcelona-voorzitter verrast door verklaring Koeman: “Beter om de bal het werk te laten doen”

Buitenlands voetbalFC Barcelona-voorzitter Joan Laporta hoorde woensdag vlak voor de persconferentie van Ronald Koeman dat zijn trainer een verklaring zou voorlezen. “Ik respecteer zijn beslissing, maar we kwamen er pas op het laatste moment achter.”

3 reacties

 • Lieve Braekevelt

  1 jaar geleden
  Beperk de max budgetten to 50 of desnoods 100 miljoen euro. Dan kan ieder land terug meedoen en wordt voetbal weer leuk, verlost van wansmakelijke decadentie.
 • Phil Duncan

  1 jaar geleden
  Te lang alles gezet op Messi , zowel op het veld als financieel . En veel te lang blijven spelen met dezelfde spelers. En nu dreigt een enorm gat door ook nog de financiële problemen met corona . Het zal een volledige heropbouw worden en de trainer kan maar spelen met de spelers die het bestuur hem geeft .
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Afvoeren met die twee spelers erbij ...! Geen enkel meerwaarde voor deze grote club ... Tijd voor een nieuwe echte goeie coach
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.