Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Barcelona-voorzitter verrast door verklaring Koeman: “Beter om de bal het werk te laten doen”

Buitenlands voetbalFC Barcelona-voorzitter Joan Laporta hoorde woensdag vlak voor de persconferentie van Ronald Koeman dat zijn trainer een verklaring zou voorlezen. “Ik respecteer zijn beslissing, maar we kwamen er pas op het laatste moment achter.”

3 reacties

 • Lieve Braekevelt

  1 maand geleden
  Beperk de max budgetten to 50 of desnoods 100 miljoen euro. Dan kan ieder land terug meedoen en wordt voetbal weer leuk, verlost van wansmakelijke decadentie.
 • Phil Duncan

  1 maand geleden
  Te lang alles gezet op Messi , zowel op het veld als financieel . En veel te lang blijven spelen met dezelfde spelers. En nu dreigt een enorm gat door ook nog de financiële problemen met corona . Het zal een volledige heropbouw worden en de trainer kan maar spelen met de spelers die het bestuur hem geeft .
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Afvoeren met die twee spelers erbij ...! Geen enkel meerwaarde voor deze grote club ... Tijd voor een nieuwe echte goeie coach
 1. Reanimatie op de tribune: Newcastle United-Tottenham halfuur stilgelegd, toestand van fan stabiel
  Premier League

  Reanimatie op de tribune: Newcastle Uni­ted-Tottenham halfuur stilgelegd, toestand van fan stabiel

  De wedstrijd tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur (2-3 eindstand) is een halfuur stilgelegd. Een supporter van de thuisclub kreeg plots hartproblemen en moest in de volle tribunes gereanimeerd worden. Na een halfuur werd duidelijk dat hij nog in leven was en kon de man naar het ziekenhuis afgevoerd, waarna de wedstrijd werd hervat. Newcastle laat weten dat de toestand van de man stabiel is.